jak poczeka to wyprowadzi to ale jeszcze w gore do bandy trojkata pewnie podbija na dziennym
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit pisze:edek jest teraz w takim miejscu że L na ryzyku 30 pipsów daje R:R 1:10 przy założeniu że główny trend bedzie kontynuowany. Aż głupio nie spróbować
macie tego daxa. Od gory po kolei opory to gorna banda trojkata i potem konfluencja gornej bandy flagi i strefy podazy. Nie inwestuje na tym ale jakbym ja mial grac S to poczekalbym na falszywe wybicie w gore trojkata i wejscie w S na zielonej strefie z zalozeniem ze zrealizuja flage ktora IMO jest fala B korekty i jeszcze jeden zjazd na fali C by sie przydal
Zaznaczylem wprawdzie zasieg w gore trojkata, ale tam sie az prosi o falszywe wybicie zeby zapakowac wszystkich w L i zjechac do jaskinii misiow
-- Dodano: 16 mar 2018, 16:52 --
TsunamiPL pisze:
Mógłbyś napisać 15 pips wcześniej
od wczoraj już 2 razy ten wykres wrzucałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
edek dojechał do dolnej bandy na moim wykresie i teraz okaże sięczy to kolejny fejk i znowu wskoczy w zakres konsoli czy wychodzi z niej dołem
moje nastawienie jest takeize do środy nie powino być żadnego wiekszego trendu takze myslę że to fejk i wracamy do kosoli czyli obecnie możliwe podejscie znowu pod 1,2345 1,2380
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.