Skrót MT4 na pulpicie
-
- Pasjonat
Skrót MT4 na pulpicie
jest taka sprawa. mam zainstalowane MT4, wczoraj zainstalowałem MT5 tego samego broka. Rano klikając skrót platformy na pulpicie otwierało mi się MT5 zamiast MT4. Odinstalowałem więc MT5 i skrót zniknął. Czy można utworzyć były skrót MT4 na pulpicie? Bo na razie mam terminal podpięty w menu Start. A nie chcę odinstalowywać MT4 i na nowo instalować.
-
- Maniak
Re: Skrót MT4 na pulpicie
Start>prawy klawisz myszki i......wybierasz opcjęforexsowicz91 pisze:jest taka sprawa. mam zainstalowane MT4, wczoraj zainstalowałem MT5 tego samego broka. Rano klikając skrót platformy na pulpicie otwierało mi się MT5 zamiast MT4. Odinstalowałem więc MT5 i skrót zniknął. Czy można utworzyć były skrót MT4 na pulpicie? Bo na razie mam terminal podpięty w menu Start. A nie chcę odinstalowywać MT4 i na nowo instalować.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
-
- Pasjonat
Re: Skrót MT4 na pulpicie
tak, wiem o tej opcji. Ale efekt nie był taki jak chciałem, dlatego wrzuciłem pytanie. Ale już ogarnąłem, i jest ok.