to góra czy dół ?Kermit pisze:edek dziś tylko koryguje wczorajsza świeczke IMO... i jutro z trendem
DayTrading: Środa 14.03.2018
Re: DayTrading: Środa 14.03.2018
Dokłądnie o 15.00 zmienił się nastrój na DAX-ie. Zmieniała się juz dywergencja parę minut wcześniej.. To było dobre miejsce na S. Wcześniej działy się dziwne rzeczy, ale to była zmyła nie impuls.
Teraz sytuacja podobna do wczorajszej na koniec. Sapina dusi DAX-a, bo ma gdzie spadac. Fibo 61% przesądzone..
-- Dodano: 14 mar 2018, 17:06 --
Fakt, że twardo podbijali. Prawie mnie przekonali..
Teraz sytuacja podobna do wczorajszej na koniec. Sapina dusi DAX-a, bo ma gdzie spadac. Fibo 61% przesądzone..
-- Dodano: 14 mar 2018, 17:06 --
Albo zwykła podpucha..jak się okazałoŚwieżak44 pisze:No, nie ogarniam. DAX sam leci na szczytyTo musi byc impuls, tylko oni wiedzą wcześniej i tak rozgrywają. Już to parę razy widziałem. Nagle o jakiejś godzinie DAX zaczyna rosnąć, potem dołączała Sapina i wykres wystrzeliwał w górę jeszcze bardziej. Jak inaczej to tłumaczyć?? Tak grają impuls na DAXie.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
poważnie? skoro napisalem że dziś koryguja wczorajsza świeczkę (robia korekte) to chyba logiczne ze z trendem bedzie oznaczac kierunek wczorajszyeliroPL pisze:to góra czy dół ?Kermit pisze:edek dziś tylko koryguje wczorajsza świeczke IMO... i jutro z trendem

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ta czerwona banda od której się odbili to jest to samo co u mnie fioletowa? Jak ją narysowałeś? PS. Gratuluje dobrej strategii. Zawrócili tam gdzie pokazywałeś.XAB pisze:http://wstaw.org/m/2018/03/14/5.png
wg mnie dzis o luce narazie mozna zapomniec
niebieska to poziomy obrony

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Teraz na poważnie-Kermit i Rogal widzą to samo-wzrosty eurodolara---więc tylko L
I JA WIDZE WZROSTY EUR--USD -- DZISJAJ WYBRONILO 1,2350 --JUTRO ATAK NA 1,2410 I WYZEJnowy1234 pisze:Teraz na poważnie-Kermit i Rogal widzą to samo-wzrosty eurodolara---więc tylko L
Ktoś wierzy w kłamstwa" Rogalika"nowy1234 pisze:Teraz na poważnie-Kermit i Rogal widzą to samo-wzrosty eurodolara---więc tylko L

Dzień mógł być lepszy, ale mógł być też gorszy.
Zaraz nadrobię forumowe zaległości, ale gdzieś mi się obiło o oczy, że Świeżak wie już tradować

Zaraz nadrobię forumowe zaległości, ale gdzieś mi się obiło o oczy, że Świeżak wie już tradować

The only way is up
dax wracamy do tematu
moze by tak
http://wstaw.org/m/2018/03/14/2_1.png
swiezak pisze ci 10 razy gre trzeba przemyslec a nie patrzec na sp500 no niby mozna ale ja np wcale nie patrze
skup sie na tym gdzie i co w ciagu dnia dax zrobic ma wtedy zarobisz
moze by tak
http://wstaw.org/m/2018/03/14/2_1.png
swiezak pisze ci 10 razy gre trzeba przemyslec a nie patrzec na sp500 no niby mozna ale ja np wcale nie patrze

skup sie na tym gdzie i co w ciagu dnia dax zrobic ma wtedy zarobisz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale to by musieli razem kłamać teraz z KermitemMERLIN pisze:Ktoś wierzy w kłamstwa" Rogalika"nowy1234 pisze:Teraz na poważnie-Kermit i Rogal widzą to samo-wzrosty eurodolara---więc tylko Lprzecież on pisze prawdę w momencie jak się pomyli