nowy co tam tobie sie wysnilo 4 szczyty ?nowy1234 pisze:Dolar POWER,poczwórny szczyt na edku
4 to bedzie moze dopiero
nowy co tam tobie sie wysnilo 4 szczyty ?nowy1234 pisze:Dolar POWER,poczwórny szczyt na edku
ZartXAB pisze:nowy co tam tobie sie wysnilo 4 szczyty ?nowy1234 pisze:Dolar POWER,poczwórny szczyt na edku
u nas sa tylko 3 i to juz za duzo
myslę ze to jak najbardziej realne ale wczesniej msuzą odwiedzić 2285XAB pisze:brakuje na edku jednak podejscia tego na okolice choc 1,247 ale czy byc musi a to jest zagadka
bo tak chocby 3ka wychodzi
zadałem to pytanie ponieważ miałem przed oczami dwa twoje wykresy eurusd gdzie jeden był z propozycją wzrostów a drugi spadków, nie zauważyłem że jeden był już nieaktualnyKermit pisze:poważnie? skoro napisalem że dziś koryguja wczorajsza świeczkę (robia korekte) to chyba logiczne ze z trendem bedzie oznaczac kierunek wczorajszyeliroPL pisze:to góra czy dół ?Kermit pisze:edek dziś tylko koryguje wczorajsza świeczke IMO... i jutro z trendemprzynajmniej dla mnie logiczne
![]()
No jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenia, ale dziś się więcej nauczyłem niż przez cały ostatni rok. Zobaczyłem na statemencie jak gra Zaorski i jest to prostsze niż się wydawało. On się nie szarpie na M1, tylko bierze setupy z dużych interwałów i pilnuje określonych godzin. Też tak mogę grac, to nic trudnego wyłapać jakiś setup z H1 czy H4. Bardzo często mi się to udaje wyłapać, tak jak dziś z tym odbiciem rano. To był mój wielki błąd ,że czesto tak się motałem na M1, że zapominałem o tych setupach i nawet nie czułem, ż jestem na lawinie ipt.. Zaorski pokazuje, że można grać dużo łatwiej i więcej zarabiac. Dziś najlepszy przykłąd jak mnie zakręcili tym podbijaniem DAX-a przed 15.00. Gadałem, że to impuls, bo na M1 wszystko tak wygląda.. Na szczęscie nie grałem wtedy, ale zamieszali mi w głowie na resztę dnia.. To jest właśnie M1.TsunamiPL pisze:Dzień mógł być lepszy, ale mógł być też gorszy.![]()
Zaraz nadrobię forumowe zaległości, ale gdzieś mi się obiło o oczy, że Świeżak wie już tradować
O twoim M1 piszemy ci gdzieś od rokuŚwieżak44 pisze:No jeszcze za wcześnie na takie stwierdzenia, ale dziś się więcej nauczyłem niż przez cały ostatni rok. Zobaczyłem na statemencie jak gra Zaorski i jest to prostsze niż się wydawało. On się nie szarpie na M1, tylko bierze setupy z dużych interwałów i pilnuje określonych godzin. Też tak mogę grac, to nic trudnego wyłapać jakiś setup z H1 czy H4. Bardzo często mi się to udaje wyłapać, tak jak dziś z tym odbiciem rano. To był mój wielki błąd ,że czesto tak się motałem na M1, że zapominałem o tych setupach i nawet nie czułem, ż jestem na lawinie ipt.. Zaorski pokazuje, że można grać dużo łatwiej i więcej zarabiac. Dziś najlepszy przykłąd jak mnie zakręcili tym podbijaniem DAX-a przed 15.00. Gadałem, że to impuls, bo na M1 wszystko tak wygląda.. Na szczęscie nie grałem wtedy, ale zamieszali mi w głowie na resztę dnia.. To jest właśnie M1.TsunamiPL pisze:Dzień mógł być lepszy, ale mógł być też gorszy.![]()
Zaraz nadrobię forumowe zaległości, ale gdzieś mi się obiło o oczy, że Świeżak wie już tradować
Nie powtarzaj tego "przewieźli go na milion, ale wytrzymał"Świeżak44 pisze:+9k . Już wiem jak gra Zaorski na DAX-ie.. Proste, wręcz prymitywne zagrywki.. tyle że jest bardzo twardy. Na przykłąd grał na DAX-ie 06.03.2018. Zarobił do 10:00 od rana aż 550tys. . Ale przewieźli go tak o 08.45 , że był -1mln na minusie.. Ale wytrzymał i wyjął +0,5mln. Jest specjalisą od UJka, ale najlepiej i najszybciej mu DAX płaci. Dziś zagrałem tak jak on i jest sukces! Typowe dla niego wejście (kiepskie) a jednak w końcu mam wyraźny skok na depo!TsunamiPL pisze:
To prawda. Tego nie wiemy, strat nie widzimy.
Abstrahując od tego, kto rozsądny chwaliłby się publicznie dużą gotówką. Moim zdaniem to nie jest rozsądne.
-- Dodano: śr 14-03-2018, 8:22 --
O 9 Draghi i zaczyna to ciążyć na Euro![]()
13:30 ważne dane.