oni sie nie myląTsunamiPL pisze:GPW poszła jak kamień w wodę.
Zobaczymy czy Zachód też zanurkuje.
Tomasz196407 pisze:oni sie nie myląTsunamiPL pisze:GPW poszła jak kamień w wodę.
robią tylko zwody
na D widac chyba co bedzie jutro
i euforia bo 50 proc forum na L
To sie zwie prp kontynuacja ruchu -Kazimierz S pisze:Tomasz196407 pisze:oni sie nie myląTsunamiPL pisze:GPW poszła jak kamień w wodę.
robią tylko zwody
na D widac chyba co bedzie jutro
i euforia bo 50 proc forum na L
>>widać chyba<< - a mogę prosić jaśniej co wg Ciebie "widać chyba" ? - bo mam ostatnio problemy ze wzrokiem
Spokojnie z shortami na Edku, dziś ogólnie im o to chodzi by lud wszedł w S by jutro mogli wyciągnąć w górę. Edek musi oddać trochę by móc znów spaść.Kermit pisze:nic dodac nic ujac - dla mnie dopiero zamkniecie h4 ponizej 1.22 bedzie potwierdzonym wybiciem tego poziomuCblondyn pisze:A co do edka to był poniżej 1,2200 raptem niewiele ponad godz. Z tymi eskami bym sie tak nie spieszył. Wciąż jest w strefie wsparcia
Bardzo dziękuję. Poważnie, bo mam chyba stare dane, które mówiły by doji było wiążące, to korpus powinien być dosłownie żaden, a jeżeli już minimalny - to kolor bez znaczenia.Tomasz196407 pisze:Kazimierz S pisze:Tomasz196407 pisze: To sie zwie prp kontynuacja ruchu -
pisałem tez dzis o GJ na h3 tu : resources/image/151960
daytrading-sroda-28-02-2018-t29806-10.html#p903712
Tu w przypadku dax świeca dzienna wykonana wczoraj i dzisiejsza mała z korpusem zielonym
przekładając to na FE impuls i korekta coraz nizej umieszczone fale wyzszego rzedu i korekty schodzą sukcesywnie w dół
w tym przypadku ruch spadkowy przedzielony jest małymi swieczkami korekcyjnymi typu doji z korpusem małym zielonym