DayTrading: Środa 28.02.2018
Re: DayTrading: Środa 28.02.2018
Na Daxie już panika, nie chcą czekać na niewiadome 

Może na Cypchera grająKermit pisze:edek h1 - jesli ma rosnac to musi to teraz wybronic i wyjsc z malego kanalu gora. Inaczej od jutra w grze bedzie tylko S
https://www.tradingview.com/x/j56TRdGq/

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2018, 17:23 przez MERLIN, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bartomierz
- Pasjonat
Ja mu kibicuję. Choć jakby co to trzeba będzie się odwrócić...Kermit pisze:edek h1 - jesli ma rosnac to musi to teraz wybronic i wyjsc z malego kanalu gora. Inaczej od jutra w grze bedzie tylko S
https://www.tradingview.com/x/j56TRdGq/
PS - do końca miesiąca jeszcze kawał czasu ale jak tak dalej pójdzie to dostaniesz certyfikat na rzeźnika

Ostatnio zmieniony 28 lut 2018, 17:25 przez Bartomierz, łącznie zmieniany 1 raz.
BBHMM 

-
- Fanatyk
widać jednak siłe gj
i navik walczy trzymam Twoja strone
Ja tam za bardzo nie widzę siłyTomasz196407 pisze:widać jednak siłe gj

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
a teraz cos na zywioł. Wszedlem w S 0,5 lota na usdcad pod zamkniecie miesiaca. SL szeroko na 1.29 w razie jakby jakaś dzida poszła. A TP otwarty.
Nie naśladować bo jak pisałem - żywioł
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pomijając już tego motyla (czy jak mu tam) to na index$ podwójny dołekMERLIN pisze: Może na Cypchera grają
Acha i GBP dzisiaj nie w modzie

Ostatnio zmieniony 28 lut 2018, 17:30 przez Cblondyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Sledzisz Mnie? Bo JA to samo tylko 0,7 lota i tez na zywioł. dzizysKermit pisze:a teraz cos na zywioł. Wszedlem w S 0,5 lota na usdcad pod zamkniecie miesiaca. SL szeroko na 1.29 w razie jakby jakaś dzida poszła. A TP otwarty.

albo podwójny szczytCblondyn pisze:Pomijając już tego motyla (czy jak mu tam) to na index$ podwójny dołekMERLIN pisze: Może na Cypchera grają

-- Dodano: 28 lut 2018, 17:32 --
tzn nie taki do konca zywioł bo strafa tygodniowa jest wiec i reakcja na swiecy miesiecznej powinna sie pojawicNieśmiertelny Trader pisze:
Sledzisz Mnie? Bo JA to samo tylko 0,7 lota i tez na zywioł. dzizys

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A co tam takiego na tej parze ciekawego, że es grasz? Też jakiś zwierzak?Nieśmiertelny Trader pisze: Sledzisz Mnie? Bo JA to samo tylko 0,7 lota i tez na zywioł. dzizys
-- Dodano: śr 28-02-2018, 17:44 --
Wygląda na to, że dzienna świeca spadkowa na SP500 (niezły engulf) mocno przestraszyła inwestorów za oceanem bo zwiewali (jak zwykle) do JPY.