DayTrading: Środa 28.02.2018
Re: DayTrading: Środa 28.02.2018
Witam! Ktoś może rozpracowywuje edka? Chyba raczej zanosi się na głębsze spadki?
VSA
Chyba wytnie wszystkim nume i wyjdzie gorąMERLIN pisze:Realizują zasięg diamentu ,wahali się dość długo to teraz idą dość mocnokolbi123 pisze:MERLIN pisze:GU wyjście dołem z Diamentu imo
dziwnie łatwo idzie tz nic nie podbija ale słabo znam tą parę
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- harymilloki
- Maniak
coolcov pisze:Witam! Ktoś może rozpracowywuje edka? Chyba raczej zanosi się na głębsze spadki?
Tak jak pisalem we wczesniejszym poscie .... Wzrosty jeszcze w grze
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Dobry.
Tomaszu nie śpię , bo trudno sie prowadzi z zamkniętymi oczami .
Tsunami z ta linia na g/J to uważaj . Zobacz co zrobili na u/J , podobna linie sobie rysowałem i nie pomogła . ujek przeszedł jak przez masło
Tomaszu nie śpię , bo trudno sie prowadzi z zamkniętymi oczami .

Tsunami z ta linia na g/J to uważaj . Zobacz co zrobili na u/J , podobna linie sobie rysowałem i nie pomogła . ujek przeszedł jak przez masło

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
scenariusz nr1.:
na edku cały czas są blisko 50% ostatniej świecy miesięcznej
i amerykańce zapewne postarają się aby zakończyć miesiąc ponad tym 50% co da przesłankę do wzrostowej świecy w marcu
ale wcześniej oczywiście jakiś cień by się przydał aby pójść po SL i dopiero cały marzec zrobić białą świeczkę
obecnie w lutym linię trendu spadkowego dotknęli cieniem jedynie, naciągnęli sprężynę w dół a marzec to wystrzał UP nad linię trendu spadkowego
na edku cały czas są blisko 50% ostatniej świecy miesięcznej
i amerykańce zapewne postarają się aby zakończyć miesiąc ponad tym 50% co da przesłankę do wzrostowej świecy w marcu
ale wcześniej oczywiście jakiś cień by się przydał aby pójść po SL i dopiero cały marzec zrobić białą świeczkę
obecnie w lutym linię trendu spadkowego dotknęli cieniem jedynie, naciągnęli sprężynę w dół a marzec to wystrzał UP nad linię trendu spadkowego
Ale tyle ujek mogł spasc wg an techn.{ miesci sie to w nomie }i pewnie powroci ponad linienavik pisze:Dobry.
Tomaszu nie śpię , bo trudno sie prowadzi z zamkniętymi oczami .![]()
-- Dodano: 28 lut 2018, 16:00 --
W grze nadal zboza {cigle promocja! } i indeksy. Dzis dax tyle wzrosnie ze niektorym szcena opadnie
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Możliwe. Ale raczej nie dzis ani do końca tygodnia . Tak myśle ...woj55 pisze:Ale tyle ujek mogł spasc wg an techn.{ miesci sie to w nomie }i pewnie powroci ponad linienavik pisze:Dobry.
Tomaszu nie śpię , bo trudno sie prowadzi z zamkniętymi oczami .![]()
-- Dodano: 28 lut 2018, 16:00 --
W grze nadal zboza {cigle promocja! } i indeksy. Dzis dax tyle wzrosnie ze niektorym szcena opadnie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Edek w dół, giełdy w górę. Pisałem rano. Jest dobrze.
The only way is up
Na SP500 i DJI oRGR. Ale chyba juz musztarda po obiedzie
Ja na S od 2760 i 12500TsunamiPL pisze:Edek w dół, giełdy w górę. Pisałem rano. Jest dobrze.
Tp 2668 i 12330