DayTrading: Poniedziałek 26.02.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 26.02.2018
Za to Sapina jak mozolnie sie wspina... juz , juz ...prawie,.... jeszcze ociupinkę .... i bedzie droga otwarta na ostatnie maxy...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik pisze:Za to Sapina jak mozolnie sie wspina... juz , juz ...prawie,.... jeszcze ociupinkę .... i bedzie droga otwarta na ostatnie maxy...
Sapina jak sapina, ale nasdaqu juz zaraz tam będzie

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Nasdaq jest 5 razy lżejszy to pomyka ,jen-yy pisze:navik pisze:Za to Sapina jak mozolnie sie wspina... juz , juz ...prawie,.... jeszcze ociupinkę .... i bedzie droga otwarta na ostatnie maxy...
Sapina jak sapina, ale nasdaqu juz zaraz tam będzie

Ps. Autor wiersza powinien dostać jakaś nagrodę im. Wisławy Szymborskiej , bo toż to przecież najprawdziwsza poezja oddająca rzeczywistość we właściwym świetle

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- kk.dreamer
- Pasjonat

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Wszystkim kity żenią.
Ja sie typa kiedyś zapytałem: ile procent rocznie depo robi ? On odp. Że on nie gra tylko ktoś inny operuje pieniędzmi. Ja mu odpowiedziałem : to niech zadzwoni do mnie ten kto gra, i operuje pieniędzmi to pogadamy . Do dzis nikt nie zadzwonil

Ja sie typa kiedyś zapytałem: ile procent rocznie depo robi ? On odp. Że on nie gra tylko ktoś inny operuje pieniędzmi. Ja mu odpowiedziałem : to niech zadzwoni do mnie ten kto gra, i operuje pieniędzmi to pogadamy . Do dzis nikt nie zadzwonil

Masz na myśli gbpjpy?navik pisze: bo toż to przecież najprawdziwsza poezja oddająca rzeczywistość we właściwym świetle
I czemu on taki straszny?
jkar pisze:MERLIN pisze:GU -uwaga bo to może być trójkąt rozszerzony http://forexop.com/technical/descending ... ing-wedge/![]()
Das ist. -- Dodano: 26 lut 2018, 14:29 --
Jak nie rgr to inny badziew ._Kerad_ pisze:WTI mozliwy RGR
Cena ma wrócić 5% (+/-) ponad opłacalnosc wydobycia w juesej.
I nikt tego nie zgra!
P.S.
Gra ktoś jedynym prawidłowym interwałem na S&P tj. 45 min?
( Tam już widać)
Jak to mówią
mądrego to i warto poczytać.....

PS
Chłopie jak nie masz nic do "napisania", to milcz....

Dax domknął lukę zatem w czym innym mogę siedzieć jak nie w L 

The only way is up
- harymilloki
- Maniak
DAX oststnio sie troche rozkorelowal z GOLD ale widze tendencje ponownej koleracji + SP500 ... Oczywiscie mowa o odwrotnej korelacjiTsunamiPL pisze:Dax domknął lukę zatem w czym innym mogę siedzieć jak nie w L
Raczej spadki niz wzrosty
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Nie straszny , ja lubie grać na geju.Cblondyn pisze:Masz na myśli gbpjpy?navik pisze: bo toż to przecież najprawdziwsza poezja oddająca rzeczywistość we właściwym świetle
I czemu on taki straszny?
Wierszyk przypomina mi początki ... zreszta chyba nie tylko moje , i nie tylko mi ...