DayTrading: Poniedziałek 26.02.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 27 lut 2018, 00:00

Wzrost
4
40%
Bez zmian
4
40%
Spadek
2
20%

Liczba głosów: 10

navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 26.02.2018

Nieprzeczytany post autor: navik »

Za to Sapina jak mozolnie sie wspina... juz , juz ...prawie,.... jeszcze ociupinkę .... i bedzie droga otwarta na ostatnie maxy...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

navik pisze:Za to Sapina jak mozolnie sie wspina... juz , juz ...prawie,.... jeszcze ociupinkę .... i bedzie droga otwarta na ostatnie maxy...

Sapina jak sapina, ale nasdaqu juz zaraz tam będzie :564:
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

navik
Maniak
Maniak

jen-yy pisze:
navik pisze:Za to Sapina jak mozolnie sie wspina... juz , juz ...prawie,.... jeszcze ociupinkę .... i bedzie droga otwarta na ostatnie maxy...

Sapina jak sapina, ale nasdaqu juz zaraz tam będzie :564:
Nasdaq jest 5 razy lżejszy to pomyka , :lol: :564:

Ps. Autor wiersza powinien dostać jakaś nagrodę im. Wisławy Szymborskiej , bo toż to przecież najprawdziwsza poezja oddająca rzeczywistość we właściwym świetle :lol:
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

:564: Siema. Ja tak się zastanawiam czasami, czy faceci to myslą, że wszystkie kobiety są głupie??? Dzowni do mnie doradca od broka i sie produkuje przez 10min o indeksach. Że to, że tamto, że tu warto kupić itp. I gada o US500. Nie bawię się w indeksy, ale myślę zerknę o co mu tam chodzi. A on mi tam nawija, że taka super okazja do kupna i bla bla bla. No patrze na ten wykres i zglupiałam. Bo jak dla mnie to jeszcze dosłownie kawałek do góry i ja to bym sprzedała, a nie kupowała. Mówię mu to, a ten cisza.... Chyba się zdziwił. Post tak od czapy, bo nie interesują mnie indeksy, ja tylko waluty (jak to baba :P). Ale zatanawia mnie jedna rzecz. Oni często do Was tak wydzwaniają? Bo ja to zazwyczaj nie odbieram od nich telefonów, ale teraz mnie zagiął, bo zadzwoni cwaniak z innego numeru. Mam wrażenie, że oni to generalnie wciskają ludzia ciemnotę. Zajmuję się fx od 6 lat i nie narzekam na wyniki, jakby co :564: Pytam, dlatego, że nie odbieram od nich telefonów zwykle i zastanawia mnie czy wszystkim takie kity żenią, czy tylko mi, bo zauwazyli, że kobieta.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

navik
Maniak
Maniak

Wszystkim kity żenią. :lol:
Ja sie typa kiedyś zapytałem: ile procent rocznie depo robi ? On odp. Że on nie gra tylko ktoś inny operuje pieniędzmi. Ja mu odpowiedziałem : to niech zadzwoni do mnie ten kto gra, i operuje pieniędzmi to pogadamy . Do dzis nikt nie zadzwonil :lol:

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

navik pisze: bo toż to przecież najprawdziwsza poezja oddająca rzeczywistość we właściwym świetle :lol:
Masz na myśli gbpjpy?
I czemu on taki straszny?

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

jkar pisze:
MERLIN pisze:GU -uwaga bo to może być trójkąt rozszerzony http://forexop.com/technical/descending ... ing-wedge/
:564:
Das ist.
GBPUSDM5.png
-- Dodano: 26 lut 2018, 14:29 --
_Kerad_ pisze:WTI mozliwy RGR
Jak nie rgr to inny badziew .
Cena ma wrócić 5% (+/-) ponad opłacalnosc wydobycia w juesej.
I nikt tego nie zgra!
:)

P.S.
Gra ktoś jedynym prawidłowym interwałem na S&P tj. 45 min?
( Tam już widać)

Jak to mówią

mądrego to i warto poczytać..... :lol:

PS
Chłopie jak nie masz nic do "napisania", to milcz.... :d

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Dax domknął lukę zatem w czym innym mogę siedzieć jak nie w L :mrgreen:
The only way is up

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

TsunamiPL pisze:Dax domknął lukę zatem w czym innym mogę siedzieć jak nie w L :mrgreen:
DAX oststnio sie troche rozkorelowal z GOLD ale widze tendencje ponownej koleracji + SP500 ... Oczywiscie mowa o odwrotnej korelacji

Raczej spadki niz wzrosty
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

navik
Maniak
Maniak

Cblondyn pisze:
navik pisze: bo toż to przecież najprawdziwsza poezja oddająca rzeczywistość we właściwym świetle :lol:
Masz na myśli gbpjpy?
I czemu on taki straszny?
Nie straszny , ja lubie grać na geju.
Wierszyk przypomina mi początki ... zreszta chyba nie tylko moje , i nie tylko mi ... :lol:

Zablokowany