DayTrading: Piątek 09.02.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 lut 2018, 00:00

Wzrost
4
40%
Bez zmian
4
40%
Spadek
2
20%

Liczba głosów: 10

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 09.02.2018

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Zaorski robi znakomitą robotę i nie pozwolę go obrażać. :569: :P :564:
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

moneymaker pisze:Jak masz 1/10 kasy u broka, wszedłeś źle, koniec z handlem na dziś, zanim kolejne 1/10 dotrze do broka, odetchniesz, dotlenisz się i jutro bedziesz funkcjonować lepiej. Jeżeli natomiast, grając za wysoki % depo, pomnożysz je, połowę wypłacasz od broka i wpłacasz do banku. Ponownie zaczynasz z 1/10.

Wpłacam 1/10 do broka, zeruje konto. Kolejne 1/10 nie wędruje do mojego broka przez pustynię gobi żebym musiał czekać. Tylko wyciagam karte,
wpisuje numer i jebudu kolejne 1/10 jest u broka w kilka sekund i mogę się odegrać. A jak stracę, to znów wpłata w kilka sekund bo przecież jest jeszcze azja zeby się odegrac. A rano wstajesz i mówisz żonie, kochanie ten forex to jednak był zły pomysl.

Poczytaj journal danbo. Od lat gra w taki sposób, tzn. SL to wyzerowanie depo, a cała kasę trzyma w banku, a do broka wpłaca tylko niewielka część no jakoś słabo mu się wiedzie :mrgreen: .

Zamiast szukać magicznych trików na oszukanie samego siebie i swoich słabości, lepiej zacznij nad nimi pracować i bądź uczciwy wobec siebie.
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

xhDog pisze:
moneymaker pisze:Jak masz 1/10 kasy u broka, wszedłeś źle, koniec z handlem na dziś, zanim kolejne 1/10 dotrze do broka, odetchniesz, dotlenisz się i jutro bedziesz funkcjonować lepiej. Jeżeli natomiast, grając za wysoki % depo, pomnożysz je, połowę wypłacasz od broka i wpłacasz do banku. Ponownie zaczynasz z 1/10.

Wpłacam 1/10 do broka, zeruje konto. Kolejne 1/10 nie wędruje do mojego broka przez pustynię gobi żebym musiał czekać. Tylko wyciagam karte,
wpisuje numer i jebudu kolejne 1/10 jest u broka w kilka sekund i mogę się odegrać. A jak stracę, to znów wpłata w kilka sekund bo przecież jest jeszcze azja zeby się odegrac. A rano wstajesz i mówisz żonie, kochanie ten forex to jednak był zły pomysl.

Poczytaj journal danbo. Od lat gra w taki sposób, tzn. SL to wyzerowanie depo, a cała kasę trzyma w banku, a do broka wpłaca tylko niewielka część no jakoś słabo mu się wiedzie :mrgreen: .

Zamiast szukać magicznych trików na oszukanie samego siebie i swoich słabości, lepiej zacznij nad nimi pracować i bądź uczciwy wobec siebie.
:564: :564: :564:
Dokładnie, sama prawda.

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

'''

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

to nie magoczne sztuczki tylko czysta glupota
sl nie ma prawa zerowac konta
wchodzisz na forex tylko po to zeby wygrac
i zadnymi czesciowkami
zadne zalozenie ze masz stracic
grasz na dt to masz miec wykres i wszystkie mozlwe ruchy w oczach
podam przyklad
ujek
kermit dal kierunek mozliwy 107
indeks jena mozliwe ze w dol sporo glebiej
gdzies tydzien temu napisalem w ok 108 kup wyzej 109 mozna sprzedac
czyli na 108 sl i taka robota bo ja zejscia nizej nie zakladam
2-razy jak w piatek spadalo wycieli mi z 10 pipsow
a reszte to juz widac
http://wstaw.org/h/d723205f68d/
i w sumie jak widac zalozenie weszlo 4 raz to dlaczego 108 a to jest zagadka
zalozenie jest podstawa
wchodzi ci wejscie zarabiasz pomyliles sie zmykasz z rynku
pisalem to ze 3 razy mi weszlo kto czytal zapamieta
jedno co istotne
tez moglbym walnac np po5-10 lotow a czemu tego nie zrobilem
to niech sobie odpowiedza wierzacy w latwy i prosty super zysk i tyle o tych milionerach z forexu
tu wg mnie inny swiat i jakie depo taka gra bo w sumie dalej traci na forex 70procent dawcow
lapiesz noze bo ja lubie lapac to zeruj straty na kilka pipsow i tyle temat a wchodz mocniej na sygnale
te 2lki z gory juz wyciete by nie bylo gadki o otwarcie bo zawsze moze byc otwarcie z luka
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

karnak
Maniak
Maniak

Nasz rynek - prognozuję wzrostowy tydzień:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

A tak wyglądał mójtrading na DAX-ie w czasie gdy Zaorski wykręcał bańkę.. tylko ja na 0 wyszedłem. :/ Fakt, ładny ruch był na 300 pipsów.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

Świeżak44 pisze:A tak wyglądał mójtrading na DAX-ie w czasie gdy Zaorski wykręcał bańkę.. tylko ja na 0 wyszedłem. :/ Fakt, ładny ruch był na 300 pipsów.
Hej,jest prośba...
Czy mógłbyś usunąć linie ceny z wykresu, byłoby lepiej widać historię zleceń i narzędzia AT, dzięki wielkie. ; )

karnak
Maniak
Maniak

USDPLN na miesięcznym bardzo ładnie widać podbicie do przebitej linii wsparcia ===>
możliwy spadek do ok. 3,15:

doktorek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: doktorek »

karnak pisze:USDPLN na miesięcznym bardzo ładnie widać podbicie do przebitej linii wsparcia ===>
możliwy spadek do ok. 3,15:
No tak ale miesiac jeszcze sie nie zakonczyl ---

Zablokowany