DayTrading: Środa 07.02.2018
Re: DayTrading: Środa 07.02.2018
czyli ok to tak jak mniej wiecej zakladam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ja trochę mam dość, ale i czasu nie mam. Nie nauczyłem się w zeszłym roku wygrywać na giełdzie, więc muszę zacisnąć zęby i zajmować się pracą (te dojazdy mnie wykończą ). No ale 12-13 sczyszczonych kont też swoje robi.. Nastąpiło zmęczenie i zwątpienie. Teraz jak zwykle jestem na 14-tym od razu na sporym plusie. Zawsze się tak zaczyna, a konczy jak zwykle.. Obserwuje wykresy, gram szczątkowo i tylko czytam forum bo nie mam czasu. Oczywiście dalej uważam, że musi istnieć sposób na wygrywanie. Problem jest tylko taki, że większość tego co robi wykres jest zaskakujące, a ciężko przewidzieć coś co jest zaskakujące.Cblondyn pisze:Tez taki wariant obstawiam. A co do małej ilości wpisów to całkiem możliwe, że kilku ma na razie dość spekulacjiMarioDM pisze:krzychu3_1989 pisze:
Ano właśnie. Skończyło się radosne świergotanie. Jak zawsze po silnym ruchu. Chętnie bym zobaczył początek bessy na indeksach, ale to chyba jeszcze nie w tym roku. Obstawiam rok płaski, ze skłonnością do spadków.
Z wiadomych względów

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
imo tak?XAB pisze:czyli ok to tak jak mniej wiecej zakladam
to bedzie tez zalezało od innych instrumentów;
złota, jena , indeksów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja trochę mam dość, ale i czasu nie mam. Nie nauczyłem się w zeszłym roku wygrywać na giełdzie, więc muszę zacisnąć zęby i zajmować się pracą (te dojazdy mnie wykończą ). No ale 12-13 sczyszczonych kont też swoje robi.. Nastąpiło zmęczenie i zwątpienie. Teraz jak zwykle jestem na 14-tym od razu na sporym plusie. Zawsze się tak zaczyna, a konczy jak zwykle.. Obserwuje wykresy, gram szczątkowo i tylko czytam forum bo nie mam czasu. Oczywiście dalej uważam, że musi istnieć sposób na wygrywanie. Problem jest tylko taki, że większość tego co robi wykres jest zaskakujące, a ciężko przewidzieć coś co jest zaskakujące.
[/quote]
Giełda jest o wiele prostsza niż forex i CFD.

Giełda jest o wiele prostsza niż forex i CFD.
The only way is up
jeszcze o edku
wg mnie jesli rzeczywiscie chca spadac to to denko na 1,2246 to nie koniec najwyzej leciutkie podbicia
a do swiezaka
zacznij od zmianu stylu grania bo nigdy sie nie nauczysz grc w ten sposob jak grasz
bo niby masz depo ale nie traktujesz tego jak kasy ale patrzysz jak mocno mozesz wejsc by ci depo dzis nie pryslo
i jak szybko ci depo urosnie a to smieszne zalozeniew
wg mnie jesli rzeczywiscie chca spadac to to denko na 1,2246 to nie koniec najwyzej leciutkie podbicia
a do swiezaka
zacznij od zmianu stylu grania bo nigdy sie nie nauczysz grc w ten sposob jak grasz
bo niby masz depo ale nie traktujesz tego jak kasy ale patrzysz jak mocno mozesz wejsc by ci depo dzis nie pryslo
i jak szybko ci depo urosnie a to smieszne zalozeniew

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- Bartomierz
- Pasjonat
Moody's Places Angola's B2 Ratings Under Review for Downgrade
Ciekawe jakie są spready na angolańskiej walucie

BBHMM 

Kwanza słabo stoiBartomierz pisze:Moody's Places Angola's B2 Ratings Under Review for Downgrade

The only way is up
Sp500 zamknął się pod a Nasdac na wspsrciu. Wiele zależy od Azji, ale moim zdaniem pogłębimy wtorkowe spadki w ciągu najbliższych sesji...
- Bartomierz
- Pasjonat
Tak wykombinowałem, że jakby euro się miało poważniej zwalać, to jeszcze dobrą parą do wejścia może być EURCAD
BBHMM 

NO TAKTomasz196407 pisze:imo tak?XAB pisze:czyli ok to tak jak mniej wiecej zakladam
to bedzie tez zalezało od innych instrumentów;
złota, jena , indeksów
tylko ja zakladam ze to abc ktore wysysowales to dopiero A moze jeszcze nie skonczone
bo jesli to ta 4ka w strukturze 12345
to by byla jakas zbyt plytka i czasowo i wielkosciowo NIE WIEM DALEJ CO TY NA TO