DayTrading: Środa 07.02.2018

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 lut 2018, 00:00

Wzrost
3
33%
Bez zmian
3
33%
Spadek
3
33%

Liczba głosów: 9

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 07.02.2018

Nieprzeczytany post autor: XAB »

czyli ok to tak jak mniej wiecej zakladam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

Cblondyn pisze:
MarioDM pisze:
krzychu3_1989 pisze:

Ano właśnie. Skończyło się radosne świergotanie. Jak zawsze po silnym ruchu. Chętnie bym zobaczył początek bessy na indeksach, ale to chyba jeszcze nie w tym roku. Obstawiam rok płaski, ze skłonnością do spadków.
Tez taki wariant obstawiam. A co do małej ilości wpisów to całkiem możliwe, że kilku ma na razie dość spekulacji :)
Z wiadomych względów
Ja trochę mam dość, ale i czasu nie mam. Nie nauczyłem się w zeszłym roku wygrywać na giełdzie, więc muszę zacisnąć zęby i zajmować się pracą (te dojazdy mnie wykończą ). No ale 12-13 sczyszczonych kont też swoje robi.. Nastąpiło zmęczenie i zwątpienie. Teraz jak zwykle jestem na 14-tym od razu na sporym plusie. Zawsze się tak zaczyna, a konczy jak zwykle.. Obserwuje wykresy, gram szczątkowo i tylko czytam forum bo nie mam czasu. Oczywiście dalej uważam, że musi istnieć sposób na wygrywanie. Problem jest tylko taki, że większość tego co robi wykres jest zaskakujące, a ciężko przewidzieć coś co jest zaskakujące. :D
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

XAB pisze:czyli ok to tak jak mniej wiecej zakladam
imo tak?

to bedzie tez zalezało od innych instrumentów;
złota, jena , indeksów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Ja trochę mam dość, ale i czasu nie mam. Nie nauczyłem się w zeszłym roku wygrywać na giełdzie, więc muszę zacisnąć zęby i zajmować się pracą (te dojazdy mnie wykończą ). No ale 12-13 sczyszczonych kont też swoje robi.. Nastąpiło zmęczenie i zwątpienie. Teraz jak zwykle jestem na 14-tym od razu na sporym plusie. Zawsze się tak zaczyna, a konczy jak zwykle.. Obserwuje wykresy, gram szczątkowo i tylko czytam forum bo nie mam czasu. Oczywiście dalej uważam, że musi istnieć sposób na wygrywanie. Problem jest tylko taki, że większość tego co robi wykres jest zaskakujące, a ciężko przewidzieć coś co jest zaskakujące. :D[/quote]

Giełda jest o wiele prostsza niż forex i CFD.
The only way is up

XAB
Fanatyk
Fanatyk

jeszcze o edku
wg mnie jesli rzeczywiscie chca spadac to to denko na 1,2246 to nie koniec najwyzej leciutkie podbicia
a do swiezaka
zacznij od zmianu stylu grania bo nigdy sie nie nauczysz grc w ten sposob jak grasz
bo niby masz depo ale nie traktujesz tego jak kasy ale patrzysz jak mocno mozesz wejsc by ci depo dzis nie pryslo
i jak szybko ci depo urosnie a to smieszne zalozeniew :568:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Bartomierz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Bartomierz »

Moody's Places Angola's B2 Ratings Under Review for Downgrade

Ciekawe jakie są spready na angolańskiej walucie :lol:
BBHMM :twisted:

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Bartomierz pisze:Moody's Places Angola's B2 Ratings Under Review for Downgrade

Ciekawe jakie są spready na angolańskiej walucie :lol:
Kwanza słabo stoi :roll:
The only way is up

Zwiastun
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Zwiastun »

Sp500 zamknął się pod a Nasdac na wspsrciu. Wiele zależy od Azji, ale moim zdaniem pogłębimy wtorkowe spadki w ciągu najbliższych sesji...

Awatar użytkownika
Bartomierz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Bartomierz »

Tak wykombinowałem, że jakby euro się miało poważniej zwalać, to jeszcze dobrą parą do wejścia może być EURCAD
BBHMM :twisted:

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Tomasz196407 pisze:
XAB pisze:czyli ok to tak jak mniej wiecej zakladam
imo tak?

to bedzie tez zalezało od innych instrumentów;
złota, jena , indeksów
NO TAK
tylko ja zakladam ze to abc ktore wysysowales to dopiero A moze jeszcze nie skonczone
bo jesli to ta 4ka w strukturze 12345
to by byla jakas zbyt plytka i czasowo i wielkosciowo NIE WIEM DALEJ CO TY NA TO

Zablokowany