DayTrading: Środa 07.02.2018
Re: DayTrading: Środa 07.02.2018
a ja jak pisalem by zeszli z 50pkt jeszcze na dax i zeszli to i lke mam z 12420ale gram na--- scia pipow tylko dt
i juz nie podaje wszedlem czy zgasilem bo to bez sensu w sumie
i juz nie podaje wszedlem czy zgasilem bo to bez sensu w sumie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ano właśnie. Skończyło się radosne świergotanie. Jak zawsze po silnym ruchu. Chętnie bym zobaczył początek bessy na indeksach, ale to chyba jeszcze nie w tym roku. Obstawiam rok płaski, ze skłonnością do spadków.krzychu3_1989 pisze:
ilość storn na forum dziennym już mówią że większość osób ma przerwę (konta wyczyszczone)
nie mam żadnego wykresu ale moim zdaniem w tym roku nowych szczytów już nie zobaczymy więc częściej będę szukał ski niż lki na indeksach
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Tez taki wariant obstawiam. A co do małej ilości wpisów to całkiem możliwe, że kilku ma na razie dość spekulacjiMarioDM pisze:krzychu3_1989 pisze:
Ano właśnie. Skończyło się radosne świergotanie. Jak zawsze po silnym ruchu. Chętnie bym zobaczył początek bessy na indeksach, ale to chyba jeszcze nie w tym roku. Obstawiam rok płaski, ze skłonnością do spadków.

Z wiadomych względów
Adrian podpisał ustawę to pejsy się wcześniej wkurzyły i wyczyściły konta malućkich
jak ktoś pozwala sobie konto wyczyścić to doopa nie trader.eliroPL pisze:Adrian podpisał ustawę to pejsy się wcześniej wkurzyły i wyczyściły konta malućkich
Ja obstawiam dzisiaj DAX z minus 4 %

Kabel L.
Później wstawię wykres pod co grałem.
-- Dodano: śr 07-02-2018, 10:27 --
Będzie ciekawie
Później wstawię wykres pod co grałem.
-- Dodano: śr 07-02-2018, 10:27 --
Kontrakty S&P prawie -1% a wszędzie zieleń.Zwiastun pisze:Ja obstawiam dzisiaj DAX z minus 4 %![]()
![]()
![]()
Będzie ciekawie

The only way is up
Uważam, że nie masz racji. Ja kupuję daxaZwiastun pisze:Ja obstawiam dzisiaj DAX z minus 4 %![]()
![]()
![]()
ja mam ferieCblondyn pisze:A co do małej ilości wpisów to całkiem możliwe, że kilku ma na razie dość spekulacji
Z wiadomych względów

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ci co zarabiają (bądz potencjalnie mają na to szanse) rzadko tu zaglądają.krzychu3_1989 pisze:
ilość storn na forum dziennym już mówią że większość osób ma przerwę (konta wyczyszczone)
nie mam żadnego wykresu ale moim zdaniem w tym roku nowych szczytów już nie zobaczymy więc częściej będę szukał ski niż lki na indeksach
Toteż powinienes skorygowac wnioski (nie tyle konkluzję co wymowę wskaznika).
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.