DayTrading: Środa 07.02.2018
Re: DayTrading: Środa 07.02.2018
The only way is up
Taka tam zabawa we "wróża Macieja" - na czerwono do końca tygodnia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Pan Cogito pisze:Uważam, że nie masz racji. Ja kupuję daxaZwiastun pisze:Ja obstawiam dzisiaj DAX z minus 4 %![]()
![]()
![]()
Pewnie żaden z nas nie wie jak będzie. Uważam, że Azja nie popisała się. A niedźwiedzie poczuły krew. Wydaje mi się, że będą próbować podejść (co też czynią), ale ostatecznie ciężko to będzie szło i mocno zawrócą. Na DAX jest miejsce do spadków spore. Jesteśmy pod 200.
masz absolutnie racjejkar pisze:Ci co zarabiają (bądz potencjalnie mają na to szanse) rzadko tu zaglądają.krzychu3_1989 pisze:
ilość storn na forum dziennym już mówią że większość osób ma przerwę (konta wyczyszczone)
nie mam żadnego wykresu ale moim zdaniem w tym roku nowych szczytów już nie zobaczymy więc częściej będę szukał ski niż lki na indeksach
Toteż powinienes skorygowac wnioski (nie tyle konkluzję co wymowę wskaznika).
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
tsunami jak dolar zarabia czy juz po robocie /
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Idzie jak trzeba, ale kabel się mnie nie słuchaXAB pisze:tsunami jak dolar zarabia czy juz po robocie /

The only way is up
Zaglądać zaglądają, ale nie piszą ,właśnie wziąłem 35 pipsów.
Tę wiedzę zachowują dla siebie
Zdrowia życzę
Zdrowia życzę
to tak samo jak mnie ujek nie chce sluchac mam zarobiona lke 1,5k plus i trzymam w sumie nie wiem po co
chyba sie doczekam az bedzie 0.5 kola hehe wtedy mi sl zgasi samo
a co maja niby pisac jak w sumie ruchow brak i ferie
-- Dodano: 07 lut 2018, 11:42 --
a w sumie rynek musi sie wyciszyc i przywyknac do nowych poziomow bo niedlugo olimpiada wtey bedzie stojanka znowu jak zwykle
chyba sie doczekam az bedzie 0.5 kola hehe wtedy mi sl zgasi samo
a co maja niby pisac jak w sumie ruchow brak i ferie
-- Dodano: 07 lut 2018, 11:42 --
a w sumie rynek musi sie wyciszyc i przywyknac do nowych poziomow bo niedlugo olimpiada wtey bedzie stojanka znowu jak zwykle
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
pisać o niczym też trzeba umieć, niektórzy umieją nawet pięknieoszkosz pisze:Zaglądać zaglądają, ale nie piszą ,właśnie wziąłem 35 pipsów.
Zdrowia życzę

At Your Own Risk : Na twoje własne ryzyko
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
Trzeba zawsze pamiętać, że efekt jaki osiągniesz stosując jakąkolwiek strategię będzie zależał tylko od Ciebie.
Jeden (ten sam) system stosowany przez kilku traderów może dać, zupełnie różne wyniki.
-
- Fanatyk
Andreasgp pisze:pisać o niczym też trzeba umieć, niektórzy umieją nawet pięknieoszkosz pisze:Zaglądać zaglądają, ale nie piszą ,właśnie wziąłem 35 pipsów.
Zdrowia życzę

Posty sprzed paru lat tu:
tez takiego typu że nic sie nie da, że do niczego

widać bardzo że postowanie niektórych jest niezmienne
nic nie bede robił i pisał ale bardzo wymagam najlepiej jak mi nalejecie do czubka puchar,
a ja bede pierd.. bez liku graty Panowie
Najlepiej zwołajcie tu swojego guru
Ostatnio zmieniony 07 lut 2018, 12:26 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.