GMMA in Color

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Artur Ś
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Artur Ś »

hehe, nie bojcie nic :) nie licze nie wiadomo na co, poprostu pochwalilem ten system bo jest przejzysty i naprawde milo sie na nim gra i wbrew pozorom nie oczekuje takich zyskow jak teraz na demie ten dwudniowy szal, to poprostu bylo dobre wejscie w dobrym momencie. z xtb sie wlasnie wyprowadzam bo te rekwoty mnie dobijaja (konto real).

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

Ts_A pisze:
Artur Ś pisze:Witam,

chciałbym podziekowac tworcom tego systemu bo jest naprawde prosty i czytelny. Gram nim od dwoch dni na koncie demo w FxPro. Rok czasu gralem na koncie demo w X-Trade (no comment) na wstegach boolingera i powiem Wam ze wyniki robione na wstegach sie chowaja do wynikow robionych w tym systemie. Przed wczoraj zalozylem demko w FxPro z depo 500$, wczoraj zamknelem dzien z depo 4384$ przy spokojnej grze i przestrzeganiu zasad. Teraz tylko przeniesc sie na real i oczekiwac podonych efektow.

Pozdro
oj kolego wpadles jak sliwka w gowno
a reszta wie dlaczego
Na demo wszystko wychodzi, a nawet jak nie wyjdzie to "otwórz nowe konto" :-)
Jak się przesiadłem z demo na real, to po pierwszym trejdzie wyszedłem na balkon zapalić i pomyślałem "Ku..wa ale jazda". Do dzisiaj to mam. najważniejsze dla mnie to psychika, dyscyplina, dyscyplina i jeszcze dyscyplina.

Dodano po 14 minutach:

Ea którą tutaj wrzuciłem swego czasu FT_TrendFollower_pol dała dzisiaj sygnał kupna 1.0815, na wykresie 1M. W tej chwili mam włączoną tego robota na EU i UChf. Co ciekawe na EU sygnału nie było dla EA. I powieźli go jak widać. Ustawienie EA są niezmienione.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Krys

Artur Ś
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Artur Ś »

Ja korzystam tylko ze stocha i MACD+osMA, bo co za duzo to nie zdrowo, jak narazie w zupelnosci mi to starcza. Pozatym nigdzie sie nie spiesze bo na patrzenie w wykres mam czas od 8-16 gdyz w takich godzinach pracuje :)

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Krys »

Artur ja mu nie daję samemu handlować, jest włączony z potwierdzeniem zlecenia. Nie wchodzę na sygnały generowane przez niego, chodzi jako alarm , że coś się dzieje.

Podeślij tego stocha i MACD+osMA, templat taż mile widziany. Opisz jakie masz zasady wejść i wyjść według tych wskaźników. Może jakiś screen?
Pozdrawiam
Krys

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Również bardzo polubiłem ten system "my precious Gmma" ;-)
Skupiam się jednak na grze na TF15 i TF30. Dla przykładu od wczoraj już 379 pips do przodu na jednym tylko shorcie.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

STORNO
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: STORNO »

Szukam automat do Gammy.

Awatar użytkownika
broda79
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: broda79 »

Dokładnie czytaj forum. Automat jest zapodany dwie strony wcześniej.

Kod: Zaznacz cały

http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje/viewtopic.php?t=3787&postdays=0&postorder=asc&start=640

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Koledzy, na jakim poziomie stawiacie SL w Gmma?

W zasadzie pytanie jest ogólne i dotyczy każdego TF najbardziej jednak interesuje mnie TF5,15,30.
Nie będę pisał na jakim poziomie ja stawiam aby nie sugerować odpowiedzi.
Dziękuję i pozdrawiam!
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Czołem.

Pewnie banalne pytanie ale cóż muszę :). Właśnie zaczynam patrzeć na system z pierwszej strony ściągnąłem zamieszczone wskaźniki oraz template. Problem polega tylko na tym, że nie mam aż tylu średnich jakie widać na screenach. Prawdę mówiąc mam tylko 2 linie jedną białą i jedną zieloną. Co trzeba jeszcze dograć aby mieć taki widok jak na początkowych screenach. Zapewne jakieś średnie to są ale skąd je wziąć?

mbor112
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mbor112 »

a template odpaliles :>?
:)

ODPOWIEDZ