GMMA in Color
hehe, nie bojcie nic
nie licze nie wiadomo na co, poprostu pochwalilem ten system bo jest przejzysty i naprawde milo sie na nim gra i wbrew pozorom nie oczekuje takich zyskow jak teraz na demie ten dwudniowy szal, to poprostu bylo dobre wejscie w dobrym momencie. z xtb sie wlasnie wyprowadzam bo te rekwoty mnie dobijaja (konto real).

Na demo wszystko wychodzi, a nawet jak nie wyjdzie to "otwórz nowe konto"Ts_A pisze:oj kolego wpadles jak sliwka w gownoArtur Ś pisze:Witam,
chciałbym podziekowac tworcom tego systemu bo jest naprawde prosty i czytelny. Gram nim od dwoch dni na koncie demo w FxPro. Rok czasu gralem na koncie demo w X-Trade (no comment) na wstegach boolingera i powiem Wam ze wyniki robione na wstegach sie chowaja do wynikow robionych w tym systemie. Przed wczoraj zalozylem demko w FxPro z depo 500$, wczoraj zamknelem dzien z depo 4384$ przy spokojnej grze i przestrzeganiu zasad. Teraz tylko przeniesc sie na real i oczekiwac podonych efektow.
Pozdro
a reszta wie dlaczego

Jak się przesiadłem z demo na real, to po pierwszym trejdzie wyszedłem na balkon zapalić i pomyślałem "Ku..wa ale jazda". Do dzisiaj to mam. najważniejsze dla mnie to psychika, dyscyplina, dyscyplina i jeszcze dyscyplina.
Dodano po 14 minutach:
Ea którą tutaj wrzuciłem swego czasu FT_TrendFollower_pol dała dzisiaj sygnał kupna 1.0815, na wykresie 1M. W tej chwili mam włączoną tego robota na EU i UChf. Co ciekawe na EU sygnału nie było dla EA. I powieźli go jak widać. Ustawienie EA są niezmienione.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Krys
Krys
Artur ja mu nie daję samemu handlować, jest włączony z potwierdzeniem zlecenia. Nie wchodzę na sygnały generowane przez niego, chodzi jako alarm , że coś się dzieje.
Podeślij tego stocha i MACD+osMA, templat taż mile widziany. Opisz jakie masz zasady wejść i wyjść według tych wskaźników. Może jakiś screen?
Podeślij tego stocha i MACD+osMA, templat taż mile widziany. Opisz jakie masz zasady wejść i wyjść według tych wskaźników. Może jakiś screen?
Pozdrawiam
Krys
Krys
Również bardzo polubiłem ten system "my precious Gmma" ;-)
Skupiam się jednak na grze na TF15 i TF30. Dla przykładu od wczoraj już 379 pips do przodu na jednym tylko shorcie.
Skupiam się jednak na grze na TF15 i TF30. Dla przykładu od wczoraj już 379 pips do przodu na jednym tylko shorcie.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Dokładnie czytaj forum. Automat jest zapodany dwie strony wcześniej.
Kod: Zaznacz cały
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje/viewtopic.php?t=3787&postdays=0&postorder=asc&start=640
Koledzy, na jakim poziomie stawiacie SL w Gmma?
W zasadzie pytanie jest ogólne i dotyczy każdego TF najbardziej jednak interesuje mnie TF5,15,30.
Nie będę pisał na jakim poziomie ja stawiam aby nie sugerować odpowiedzi.
Dziękuję i pozdrawiam!
W zasadzie pytanie jest ogólne i dotyczy każdego TF najbardziej jednak interesuje mnie TF5,15,30.
Nie będę pisał na jakim poziomie ja stawiam aby nie sugerować odpowiedzi.
Dziękuję i pozdrawiam!
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Czołem.
Pewnie banalne pytanie ale cóż muszę
. Właśnie zaczynam patrzeć na system z pierwszej strony ściągnąłem zamieszczone wskaźniki oraz template. Problem polega tylko na tym, że nie mam aż tylu średnich jakie widać na screenach. Prawdę mówiąc mam tylko 2 linie jedną białą i jedną zieloną. Co trzeba jeszcze dograć aby mieć taki widok jak na początkowych screenach. Zapewne jakieś średnie to są ale skąd je wziąć?
Pewnie banalne pytanie ale cóż muszę