Ale co ma jedno do drugiego skoro system gra w obie strony?raposo pisze:mamy te same wykresy. myslalem, ze jeszcze czasem tam zagladacieDark_kNight pisze:...i cynku nie dałeś?ja sie spodziewalem
Stomper
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
-
- Gaduła
a to przecież jest taka opcja :Dark_kNight pisze: zamiast liczyc ile SL'i zgarnie na interwale lepszym zabezpieczeniem (wg mnie) jest maxdrawdown w % (jako zmienna) liczony z equity.
UseMM - true
DepoPercent - kto jakie tam chce

To nie to ?
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
-
- Gaduła
Odp. na to pytanie juz jest.Tig3r pisze:...
Ale co ma jedno do drugiego skoro system gra w obie strony?
MM i depopercent zmniejsza tylko ryzyko na transakcje a nie wylacza EA gdy zaliczysz drawdown o danej wielkosci % z depozytu.
ja tylko podrzucam pomysly, nie karze ich wam realizowac wiec no offense

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dark_kNight pisze:no i wtedy czysci do zera bo uzywa coraz mniejszych lotów. W ogóle, działa ten MM?
Ale po to jest SL że ma chronić zyski przed takimi zjazdami, zjedzie raz i powinien odrobić, a starty są nie nieuniknione, ważne aby w długim termie wychodzić na +.
======================================================
- inwestor86
- Pasjonat
-
- Gaduła
Od 14 grudnia dostepna jest jakas "super wypasiona"
odmiana stompera. Koles niezle ja rozbudowal. Wszyscy juz chyba ja uzywaja (m.in. na FXPRO). Nie dziwne ze broker zaczal rozszerzac spread. Czyzby to oznaczalo koniec tego EA 
Tutaj link do "zarabistego" Stompera, nowa nazwa "Your_Lucky":
hxxp://xxx.forex-tsd.com/expert-advisors-metatrader-4/17341-_rdb_the-best-free-ea.html
PS
* hxxp namienic na http, a xxx. na www.

Tutaj link do "zarabistego" Stompera, nowa nazwa "Your_Lucky":
hxxp://xxx.forex-tsd.com/expert-advisors-metatrader-4/17341-_rdb_the-best-free-ea.html
PS
* hxxp namienic na http, a xxx. na www.