0.80115 - 0.0026= 0.79855jkar pisze:Spadek kangura do konca dnia o nie mniej niz 26 pipsów wynosi nie mniej niż 75%.
( od teraz tj 0.80115)
DayTrading: Piątek 19.01.2018
Re: DayTrading: Piątek 19.01.2018
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
po takiej h4?Nieśmiertelny Trader pisze: Dobra, rozmarzyliście sięJa uciekam z usdchf i powrót Long audi

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
@MarioDM
wszystko jest kwestią ogrania, oczytania i sprawdzenia statystycznie jak dany walor reaguję
a co do wieku to jestem parę lat starszy
a na WTI chyba sytuacja sie rozjaśniła?
od M5 do H1 widać że chce UP
chyba ze cena zaneguję... ale sprawdzalność układu harmonicznego wynosi ponad 75%
wszystko jest kwestią ogrania, oczytania i sprawdzenia statystycznie jak dany walor reaguję
a co do wieku to jestem parę lat starszy
od M5 do H1 widać że chce UP

Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 15:08 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
to sa minimalne zasiegi jakie powinni zrobic w oparciu o formacje. A moga zrobic rownie dobrze 10 razy tyle. Ale to juz trzeba by sie oprzec o wyzszy TFXAB pisze:kermitKermit pisze:edek m30, h1 aktualizacja
https://www.tradingview.com/x/UxeuP9MT/
https://www.tradingview.com/x/ZrjoLZv3/
to jak tam by zeszli to co ?
czyzby 2 duzy rgr ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ok ja i tak w sumie jestem i bede za s na edku takze mi to pasi
tyle co podbili na usd jest dla mnie zadawalajaca przetrzepalem i poprawilem pozycje na usd i nie mam juz noc wyzej 3,403 wiec z dolu to i spokoju w weekend
wpadne na ble ble moze zanim rusze w tany 
tyle co podbili na usd jest dla mnie zadawalajaca przetrzepalem i poprawilem pozycje na usd i nie mam juz noc wyzej 3,403 wiec z dolu to i spokoju w weekend

Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 15:20 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Kermit pisze:po takiej h4?Nieśmiertelny Trader pisze: Dobra, rozmarzyliście sięJa uciekam z usdchf i powrót Long audi
Kto tu sie rozmarzył
a może UP

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 15:19 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozjaśniała się ? Dla mnie jak na razie bez zmian. Na D1 widzę tworzący się dziś sygnał sell i od tej pory gram tylko szorty, bo nauczyłem się, że nie warto kusić losu i grać przeciw trendom._Kerad_ pisze:@MarioDM
od M5 do H1 widać że chce UPchyba ze cena zaneguję... ale sprawdzalność układu harmonicznego wynosi ponad 75%
Ja w ogóle nie gram na interwałach poniżej H1. Próbowałem, ale jakoś nie odnosiłem na tym polu sukcesu. Trzeba mieć szybkie palce i żelazną dyscyplinę. Zbyt długie wahanie i od razu wtopa.
Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem tym niefortunnym żartem ? Każdy kto urodził się w latach 60-tych jest już niestety matuzalemem. Chyba trzeba sobie kupić laseczkę do podpierania się i torbę na kółkach na zakupy_Kerad_ pisze: a co do wieku to jestem parę lat starszy

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Kszałt świecy dziennej może się jeszcze zmienić.
a co do lat to nie uraziłeś mnie bo czuję się jeszcze młodo nawet gram z małolatami w piłkę
a co do rozjasnienia to miałem na myśli kształty świec na WTi oczywiscie
M5 piękny pin bar
M15 kanapka wzrostowa
M30 krzyż harami wzrostowy
a H1 markowanie ceny
(podaży brakło sił żeby wychylić się niżej korpusu poprzedniej ceny)
no i gramy dziś nie jutro to na wyższe nie spoglądam
a co do lat to nie uraziłeś mnie bo czuję się jeszcze młodo nawet gram z małolatami w piłkę
a co do rozjasnienia to miałem na myśli kształty świec na WTi oczywiscie
M5 piękny pin bar
M15 kanapka wzrostowa
M30 krzyż harami wzrostowy
a H1 markowanie ceny

no i gramy dziś nie jutro to na wyższe nie spoglądam
Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 15:29 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 2 razy.
albo ujek UP_Kerad_ pisze:
a może UPna EUR JPY przynajmniej do pkt B
Gartleya to edek może też UP

Tam nie ma Gartleya to potencjalny BAT_Kerad_ pisze:Kermit pisze:po takiej h4?Nieśmiertelny Trader pisze: Dobra, rozmarzyliście sięJa uciekam z usdchf i powrót Long audi
Kto tu sie rozmarzył
a może UPna EUR JPY przynajmniej do pkt B
Gartleya to edek może też UP

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.