Przejdą bez problemu - planowany zjazd ok 550 pips na ED Kabel podobnie. Tam za ok 3 tygodnie może się rozstrzygnąć czy czasem nie kończymy korekty i lecimy na dnoKermit pisze:docelowo nawet 1.1960 możliwe do testu, ale dzis raczej 2170-80 ich zatrzymanowy1234 pisze:Dziś to możemy testować 1.2090 na edku
DayTrading: Piątek 19.01.2018
Re: DayTrading: Piątek 19.01.2018
Improwizuje, gram na przypał, nie zastanawiam się... Zwykle podejmuję błędne decyzję. Gram już tak 10lat i nadal żyję.
http://www.forexfactory.com/maserati
http://www.forexfactory.com/maserati
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Byki
gubią kopyta na gj
(nie mylić z byq)
gubią kopyta na gj
(nie mylić z byq)
jeśli dziś maja zamiar zrobic cos wiekszego to do 15 powinni odpalic fajerwerki pod zamkniecia h4. I potem byloby z gorkimaserati pisze:
Przejdą bez problemu - planowany zjazd ok 550 pips na ED Kabel podobnie. Tam za ok 3 tygodnie może się rozstrzygnąć czy czasem nie kończymy korekty i lecimy na dno
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Sorka, że tak późno odpisuję, ale musiałem się przejechać. Tyle było sniegu na aucie, że zgarniałem to ponad 15 minut, a dodatkowo połowa tego śniegu (od strony pasażera) zamarzła. Linia podziału biegła równo w połowie dachu. Są rzeczy, które nie śniły się fizjologom
. Tylko średnie, stochastic i Keltner (taka odmiana Bollingera). Osobiście uważam, że WTI powinna spadać. Szkoda, że nie zerkałem bo można było fajnie wejść powyżej 63.5 . Tyle, że na H1 sygnał wejścia jest dopiero teraz. Dodatkowo na D1 widzę wczesny sygnał sell, więc zacieśnij stopa.
Ten DM to od mojego ulubionego niegdyś zespołu czyli Depeche Mode. Byłem ich gorącym fanem w latach 80-tych i nadal lubię tamte płyty. To co zrobili od początku lat 90-tych jest dla mnie niemal nieakceptowalne.
No ale czemu uważasz, że eurosceptycyzm to dobry sygnał dla giełd ? Objaśnij mi, bo nie kumam.Nieśmiertelny Trader pisze:
Wydaje Mi się ze eurosceptycyzm to ostatnio dobry sygnał dla giełd wschodu i być może południa
Siedzę sporo w bankowości i tylu bankow, siedzib jak i pracowników to jeszcze nie było
Do tego historycznie Włochy są bardzo nisko, może w koncu wybiją z konsoli up. Jest to trzecie podejscie.
Ja to się nie znam na tych układach harmonicznych. Prosty trader jestem_Kerad_ pisze:@MarioDM
moja długa pozycja na WTI wynika z układu harmonicznego motyla (na pierwszej stronie masz układ)
motyl sugeruje że zakończyła się korekta wiec będzie impuls wzrostowy dlatego gram UP
w niku masz DM to tuner?
Ten DM to od mojego ulubionego niegdyś zespołu czyli Depeche Mode. Byłem ich gorącym fanem w latach 80-tych i nadal lubię tamte płyty. To co zrobili od początku lat 90-tych jest dla mnie niemal nieakceptowalne.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
WTI re-test pkt D i UP (wcześniej odbili od 61,8) wszedłem ponownie w L
a gej tez zatrzymał w pkt D moim zdaniem nawrotka ale czekam na Up i re-test pkt D
Mario
ja wyskoczyłem z L pod poziomem 61,8 i zmieniłem na S (trochę wcześnie zamknąłem S bo wysoko podbili)
układ lubi być ponownie przetestowany tak dla zmyły chyba...
A ten zespól jest mi tez dobrze znany
chyba podobne lata mamy 
a gej tez zatrzymał w pkt D moim zdaniem nawrotka ale czekam na Up i re-test pkt D
Mario
ja wyskoczyłem z L pod poziomem 61,8 i zmieniłem na S (trochę wcześnie zamknąłem S bo wysoko podbili)
A ten zespól jest mi tez dobrze znany
Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 14:42 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nieśmiertelny Trader
Dobra, rozmarzyliście sięKermit pisze:jeśli dziś maja zamiar zrobic cos wiekszego to do 15 powinni odpalic fajerwerki pod zamkniecia h4. I potem byloby z gorkimaserati pisze:
Przejdą bez problemu - planowany zjazd ok 550 pips na ED Kabel podobnie. Tam za ok 3 tygodnie może się rozstrzygnąć czy czasem nie kończymy korekty i lecimy na dno
To w oparciu o te układy harmoniczne można grać intraday ? Ciekawe._Kerad_ pisze:
Mario
Chyba tak. Ja jestem rocznik 68. Strasznie stary jestem, ale na szczęście nie aż tak jak "Tomasz196407". On to już dziadek_Kerad_ pisze: A ten zespól jest mi tez dobrze znanychyba podobne lata mamy
Trust no bit**es.
Tomasz uważaj z S na rzeźniku bo chyba podwójne dno namalowali
chyba przejdą poziom
chyba przejdą poziom
Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 15:00 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
kermitKermit pisze:edek m30, h1 aktualizacja
https://www.tradingview.com/x/UxeuP9MT/
https://www.tradingview.com/x/ZrjoLZv3/
to jak tam by zeszli to co ?
czyzby 2 duzy rgr ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

A dziękuje D. za zwrócenie uwagi_Kerad_ pisze:Tomasz uważaj z S na rzeźniku bo chyba podwójne dno namalowali
co do dax, dobrze ze mam dobrego kolege mentora który czuwa
nałożenie dwóch poziomów wynikających z rozliczenia FE
to sie chyba zwie zgrupowanie
jedno szare wskazujące FE-A do FE-B
drugie niebieskie zasieg F-C do F-A
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2018, 15:06 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.