Sorka, że tak późno odpisuję, ale musiałem się przejechać. Tyle było sniegu na aucie, że zgarniałem to ponad 15 minut, a dodatkowo połowa tego śniegu (od strony pasażera) zamarzła. Linia podziału biegła równo w połowie dachu. Są rzeczy, które nie śniły się fizjologom
Nieśmiertelny Trader pisze:
Wydaje Mi się ze eurosceptycyzm to ostatnio dobry sygnał dla giełd wschodu i być może południa
Siedzę sporo w bankowości i tylu bankow, siedzib jak i pracowników to jeszcze nie było
Do tego historycznie Włochy są bardzo nisko, może w koncu wybiją z konsoli up. Jest to trzecie podejscie.
No ale czemu uważasz, że eurosceptycyzm to dobry sygnał dla giełd ? Objaśnij mi, bo nie kumam.
_Kerad_ pisze:@MarioDM
moja długa pozycja na WTI wynika z układu harmonicznego motyla (na pierwszej stronie masz układ)
motyl sugeruje że zakończyła się korekta wiec będzie impuls wzrostowy dlatego gram UP
w niku masz DM to tuner?

Ja to się nie znam na tych układach harmonicznych. Prosty trader jestem

. Tylko średnie, stochastic i Keltner (taka odmiana Bollingera). Osobiście uważam, że WTI powinna spadać. Szkoda, że nie zerkałem bo można było fajnie wejść powyżej 63.5 . Tyle, że na H1 sygnał wejścia jest dopiero teraz. Dodatkowo na D1 widzę wczesny sygnał sell, więc zacieśnij stopa.
Ten DM to od mojego ulubionego niegdyś zespołu czyli Depeche Mode. Byłem ich gorącym fanem w latach 80-tych i nadal lubię tamte płyty. To co zrobili od początku lat 90-tych jest dla mnie niemal nieakceptowalne.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.