Lecimy na 1.23 ed
Oczywiscie grubasy muszą kręcic mylić falszywe kliny rysować... zeby ludzie tracili kase
-- Dodano: 10 sty 2018, 14:22 --
A co w związku z tym na USDPLN?
a może tak z ....Twoimi porannymi zachciankamiXAB pisze:TOLMONNN DAX
tak to bym widzial co wy na to i wsie ktorzy to graja
http://wstaw.org/h/48dc023668c/linki/
slabo tego orgr widac i wiadomo nie musza do linii zejsc
Panika zazwyczaj jest złym doradcąXAB pisze:usd/pl tanczy z bykami![]()
JESZCZE COS TAM NA SPRZEDAZ MAM I nie panikuje
najlepiej jak jest problem to stajemy z boku ja bp i nie kombinujeXAB pisze:usd/pl tanczy z bykami![]()
JESZCZE COS TAM NA SPRZEDAZ MAM I nie panikuje
Na razie Edek utknął na moim fibo 161%. Ono jest dobre do spadania.highend pisze:Brawo Panie Kermit
Lecimy na 1.23 ed
Oczywiscie grubasy muszą kręcic mylić falszywe kliny rysować... zeby ludzie tracili kase
-- Dodano: 10 sty 2018, 14:22 --
A co w związku z tym na USDPLN?
mi się wydaje że w więcej jak 70% przypadków fundamenty pokrywają się z sytuacją techniczną i na odwrót. fundamenty są narzędziem grubasów do obracania trendów. z tym że fundamentów nie da się przewidzieć bo tego że trump puścił bąka o 15:23 czasu gmt nikt nie przewidzi nawet w kalendarzu na investing.com nie będzie takiej zapowiedziCaldeborn pisze:Cblondyn pisze: Z tymi parami z jpy to miałes racje. Gratulacje. Ale w dużym stopniu dopomógł czynnik fundamentalny.
Czyli brak zainteresowania kupnem rzeznika na 153.60-70 i wzrost zainteresowania sprzedaza na tym poziomie nie mialo zupelnie znaczenia. To na ch...j ja robie te analizy jak tylko fundamenty sa wazne.