A jak sobie wyobrażasz AT bez rysowania? Bo ja nie za bardzoF-You Money pisze:majkel79 nie ważne jak narysujesz i tak będzie w plecy

A jak sobie wyobrażasz AT bez rysowania? Bo ja nie za bardzoF-You Money pisze:majkel79 nie ważne jak narysujesz i tak będzie w plecy
poprzez analizę instrumentalną a mianowicie wskaźnikową, rysownie było dobre jak nie było komputerów i wspomniana analiza nie była możliwa lub trzeba było z wzorów ręcznie liczyć wartości, czyli jakieś 70 lat temuCblondyn pisze:A jak sobie wyobrażasz AT bez rysowania? Bo ja nie za bardzoF-You Money pisze:majkel79 nie ważne jak narysujesz i tak będzie w plecy
To bardzo dziwne bo jeszcze dzisiaj wielkokrotnie na SR czy LT cena reaguje prawie w punktF-You Money pisze:
poprzez analizę instrumentalną a mianowicie wskaźnikową, rysownie było dobre jak nie było komputerów i wspomniana analiza nie była możliwa lub trzeba było z wzorów ręcznie liczyć wartości, czyli jakieś 70 lat temu
Zawszec można i teraz ... ręcznieF-You Money pisze: trzeba było z wzorów ręcznie liczyć wartości, czyli jakieś 70 lat temu
już najbardziej w budownictwie ... bez tych, no jak tam ... instrumentówPS Nawet technik używał w swoim panelu ATR, który jest ciekawym wskaźnikiem pokazującym średnie zasięgi ruchów, no ale nikt nie zwrócił na to uwagi, bez instrumentów to niewiele się zdziała, ale można popróbować
Chyba ADR - Average Daily Range, bo ATR to Average True Range dostępny w MT4F-You Money pisze: PS Nawet technik używał w swoim panelu ATR, który jest ciekawym wskaźnikiem pokazującym średnie zasięgi ruchów, no ale nikt nie zwrócił na to uwagi, bez instrumentów to niewiele się zdziała, ale można popróbować
Wychodzi na to że człowiek niewidomy byłby najlepszy w tym fachuKermit pisze:wsparcia i opory - jakie to stare - wyrzucić...
świece japońskie wynaleziono w XVIII wieku. - wyrzucić...
zniesienia Fibonacciego - chłop już od XIIw nie żyje to zniesienia nieaktualne - wyrzucic...
Najlepiej zostawić tylko biały ekran i niech zarabia