Niewidzialna ręka rynkuzolik81 pisze:Może ktoś z Was mi wyjaśni o co chodzi z tym dolarem. Każde dane go osłabiają. Nie ważne czy dobre czy słabe.

Niewidzialna ręka rynkuzolik81 pisze:Może ktoś z Was mi wyjaśni o co chodzi z tym dolarem. Każde dane go osłabiają. Nie ważne czy dobre czy słabe.
To się nazywa trend. Trend płaci za wszystkozolik81 pisze:Może ktoś z Was mi wyjaśni o co chodzi z tym dolarem. Każde dane go osłabiają. Nie ważne czy dobre czy słabe.
Nawet Polimex łupie jak ta lalaTsunamiPL pisze:Nikkei dzisiaj +3%, GPW aktualnie +2,92%. Dax może jeszcze pójść wyżej
bo walisz szorty na sp500 niczym Nowy123 kiedyś?TsunamiPL pisze:Mimo wszystko jeżeli chodzi o akcje, to kto je ma powinien realizować zyski, a kto ich nie ma powinien stać z boku.
Oczywiście to tylko moje spojrzenie na rynek.
Każdy ma swoje spojrzenie na rynek. Pogadaj z ludźmi, którzy inwestowali na giełdzie w 2007 i 2008r.highend pisze:bo walisz szorty na sp500 niczym Nowy123 kiedyś?TsunamiPL pisze:Mimo wszystko jeżeli chodzi o akcje, to kto je ma powinien realizować zyski, a kto ich nie ma powinien stać z boku.
sp500 zabijauwierz jak przyjdzie czas na shorty to się o tym dowiesz
-- Dodano: 04 sty 2018, 16:25 --
tymczasem ED UP, a USDPLN downkurde no niespodzianka
TsunamiPL pisze:Mimo wszystko jeżeli chodzi o akcje, to kto je ma powinien realizować zyski, a kto ich nie ma powinien stać z boku.
Highend też pisał o poziomie 2500 na sp500 i zjeździe w dół bodaj do 1700.MERLIN pisze:To graj na to skoro wielki trader tak twierdzi to pewnie się nie mylinowy1234 pisze:Highend to wielki trader
Złoto 1400 Edek 1.25