A na zjeżdzalni to kto oddaje teraz skok ? Stoch... czy Hula Stefanhighend pisze:Tak apropo DAX i wykresu z wczoraj co ktoś wrzucił![]()
![]()
malujcie sobie dalej kreski-marzycielki
DayTrading: Czwartek 04.01.2018
Re: DayTrading: Czwartek 04.01.2018
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Tak szczerze to tego ORGR nie widać ,mocno naciągana teoria imohighend pisze:Tak apropo DAX i wykresu z wczoraj co ktoś wrzucił![]()
![]()
USD/PLN
Wsparcie na dziennym na 3,415. Jak to przejdzie to ja nie mam pytań. Cel 3 zł co sugerowałem w październiku.
Wsparcie na dziennym na 3,415. Jak to przejdzie to ja nie mam pytań. Cel 3 zł co sugerowałem w październiku.
na pewno mniej naciągana niż GunEngine Perpetum MobileMERLIN pisze:Tak szczerze to tego ORGR nie widać ,mocno naciągana teoria imohighend pisze:Tak apropo DAX i wykresu z wczoraj co ktoś wrzucił![]()
![]()
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
I tu się mylisz ,poczytaj jak działa silnik tradycyjny i z kąt bierze się jego moc (proces spalania) GunEngin ma moc z (procesu wybuchu) panie eksperciehighend pisze:na pewno mniej naciągana niż GunEngine Perpetum MobileMERLIN pisze:Tak szczerze to tego ORGR nie widać ,mocno naciągana teoria imohighend pisze:Tak apropo DAX i wykresu z wczoraj co ktoś wrzucił![]()
![]()
upierdliwy ten edek moze wykonczyC i miskow i byczkibarabaszek pisze:daytrading-sroda-03-01-2018-t29692.html#p897154
eurusd update
https://invst.ly/68-0i
barabaszek a twoje C TO MOZE TO DOPIERO A
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
A tu masz skrócony opis patentuhighend pisze:na pewno mniej naciągana niż GunEngine Perpetum MobileMERLIN pisze:Tak szczerze to tego ORGR nie widać ,mocno naciągana teoria imohighend pisze:Tak apropo DAX i wykresu z wczoraj co ktoś wrzucił![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 04 sty 2018, 12:22 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- F-You Money
- Pasjonat

Panie na takie kliny to się grało w latach 60tych kiedy o analizie instrumentalnej i zastosowaniu komputerów nie było jeszcze mowy. Wszelkie formacje zostały opisane przez Murphiego w 1995 roku jak stawały się nieaktualne i praktycznie zaczęły służyć do obrazowania wykresu. Panie od XXI wieku to rozwój i wejście technologi do tradingu. Panie jesteś sto lat za murzynami.navik pisze:siema .
"Moj " scenariusz na g/j na dzis jest taki:
podejscie pod 152.40-50 i zjazd na 151.20 ( klin Kermita dziś w grze )
powodzenia
GBP/JPY kontynuacja ruchu UP
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Paaaanie , poczytaj kilka postów niżej , scenariusz nie aktualny (przynajmniej narazie , bo przecież dzien się jeszcze nie skończył) , co prawda nie napisałem tego wprost , ale z kontekstu wypowiedzi wynika ,że popełniłem błąd , co jest rzeczą raczej ludzką.
ps. jak narazie cena wyszła górą ( u mnie) o 4 pipsy ze strefy którą podałem .
tak czy siak też mam L - bo przecież elastycznym trzeba być i reagować a nie prorokować
tak czy siak też mam L - bo przecież elastycznym trzeba być i reagować a nie prorokować
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
Tomasz196407
- Fanatyk

navik spokojnie wszystko jest oki, dobrze kombinujesznavik pisze:Paaaanie , poczytaj kilka postów niżej , scenariusz nie aktualny (przynajmniej narazie , bo przecież dzien się jeszcze nie skończył) , co prawda nie napisałem tego wprost , ale z kontekstu wypowiedzi wynika ,że popełniłem błąd , co jest rzeczą raczej ludzką.![]()