DayTrading: Czwartek 28.12.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 29 gru 2017, 00:00

Wzrost
7
54%
Bez zmian
2
15%
Spadek
4
31%

Liczba głosów: 13

majkel79
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 28.12.2017

Nieprzeczytany post autor: majkel79 »

Fraktal pisze:ale nie rozumiem, na co bys uwazał?
Na głupoty pt. Long.[/quote]

Przecież mogą podciągnąć, koniec tygodnia, miesiąca, roku[/quote]

Możesz ale nie musisz otworzyć teraz sell na nasdaq, jeżeli zamknie się D1 poniżej 6450 (a na to wskazuje) to mój system daje silny sygnał SPRZEDAJ. Ja od południa już w wagonie, jutro może i podbić ale sell to sell i nie ma bata :mrgreen:
Dax mam short, usdjpy short

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Jones »

nie wiem coś mi w MT4 wyskoczyło :roll:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

fx-technik pisze:Teraz akurat to ja nie gram DAX30, bo nie ma sensu.
[DAX30]M15.png
To teraz będziesz wrzucał wykresy nawet pod to, że akurat nie grasz?
Po co?

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

d4mian7 pisze:
Kermit,zapytam ponownie, na grzyba wstawiasz tu wykresy dla srednioterminowców?
żebys miał zagadkę... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

d4mian7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: d4mian7 »

to wstaw rope?

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Stachuu pisze:Kermit to jakiś spoko gość mający pojęcie w tym biznesie, który bezinteresownie wrzuca tu wykresy. Śmieszne fx-techniki masowo spamują na gościa chyba tylko po to żeby go zniechęcić do udzielania się tutaj. Szkoda gadać.
Nie martw sie Stachuu. Tylko raz dałem sie tu sprowokowac fx-trolnikowi kilka lat temu Potem poszedł na skarge do moda i dostałem bana za nic. A teraz juz jedyne odczucia jakie mam dla tych mistrzow lewej strony wykresu i mistrzow bez wykresu to wspolczucie oraz wdziecznosc Temu na górze ze nie jestem takim frustratem jak oni. Wielu pipsow :564:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Fraktal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fraktal »

Kermit pisze:
Stachuu pisze:Kermit to jakiś spoko gość mający pojęcie w tym biznesie, który bezinteresownie wrzuca tu wykresy. Śmieszne fx-techniki masowo spamują na gościa chyba tylko po to żeby go zniechęcić do udzielania się tutaj. Szkoda gadać.
Nie martw sie Stachuu. Tylko raz dałem sie tu sprowokowac fx-trolnikowi kilka lat temu Potem poszedł na skarge do moda i dostałem bana za nic. A teraz juz jedyne odczucia jakie mam dla tych mistrzow lewej strony wykresu i mistrzow bez wykresu to wspolczucie oraz wdziecznosc Temu na górze ze nie jestem takim frustratem jak oni. Wielu pipsow :564:

przepraszam, a kto powiedział, że żaby grać to trzeba robić wykresy? Ja gram ogólnie, na doświadczenie.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Fraktal pisze:
przepraszam, a kto powiedział, że żaby grać to trzeba robić wykresy? Ja gram ogólnie, na doświadczenie.
Ktoś pytał na co grasz? Dla mnie to możesz grac nawet na układy planet i fazy księżyca, rzut moneta, kręcenie butelka czy lanie wosku. Lotto mi to. 90% traderów gra "ogólnie" bo nie chciało się lub nie potrafiło wiedzy zdobyć i jedyne co potem zostaje to po każdej stracie trollowanie forum żeby swoje braki usprawiedliwić i gdzieś dać upust złości. Im więcej takich tym pewniejsze pipsy dla mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

d4mian7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: d4mian7 »

Też to zauważyłe. Kermit wstawia te wykresy - mało kiedy sie sprawdzaja.
zreszta, jak one nie sa dt to o kant dupy poltłuc. kiedys przecież cena dojdzie gdzie namaluje, ale chodzi o to kiedy :)

Fraktal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fraktal »

d4mian7 pisze:Też to zauważyłe. Kermit wstawia te wykresy - mało kiedy sie sprawdzaja.
zreszta, jak one nie sa dt to o kant dupy poltłuc. kiedys przecież cena dojdzie gdzie namaluje, ale chodzi o to kiedy :)
Dokładnie, farmazony typu - dziś wieczorem będzie się działo edek i złoto. Po co On to robi, ile on ma lat? Żaba ja Ci powiedziałem, zawziąłem się i notuje twoje przepowiedznie zmieniające się z dnia na dzień. Często masz tak że z kupuj u Ciebie się robi sprzedaj w ciągu kilku dni. WTF? Tak każdy potrafi. Pokaż coś konkretnego

Zablokowany