DayTrading: Czwartek 28.12.2017
Re: DayTrading: Czwartek 28.12.2017
Dobrze nie daj się Kermit i rób swoje .Tym co tak szczekają kaganiec
-
- Fanatyk
Kermit pisze:Dziękuję za telefon ze słowami wsparcia (zainteresowany wie, ze o niego chodzi) i za posty ze wsparciem. Rzeczywiście macie rację. Nie ma sensu wdawać się w jakiekolwiek dyskusje z frustratami. Od dziś nie odpisuje na żadne zaczepki, a każdy post atakujący lub oczerniający mnie zgłaszam moderatorom. Merytoryczne dyskusje na forum jak i na priv zawsze chętnie poprowadzę.
To rano mnie nie usluchales i teraz dopiero ?
i slusznie ktorys ci juz raz pisze nie wdawaj sie w pogaduszkiKermit pisze:Dziękuję za telefon ze słowami wsparcia (zainteresowany wie, ze o niego chodzi) i za posty ze wsparciem. Rzeczywiście macie rację. Nie ma sensu wdawać się w jakiekolwiek dyskusje z frustratami. Od dziś nie odpisuje na żadne zaczepki, a każdy post atakujący lub oczerniający mnie zgłaszam moderatorom. Merytoryczne dyskusje na forum jak i na priv zawsze chętnie poprowadzę.
robisz dla wielu dobra robote i nawet mi by sie nie chcialo tyle wykresow kreslic i tym ktorym nie pasi niech sobie szczekaja bo to nie dla nich te wykresy

i to samo z reszta specow rysujecie chwala wam za to a komu nie pasuje niech narysuje przeciwstawny inny wykres a nie szczeka
mnie jak nie pasowalo zalozenie kermita na edku narysowalem swoje a nie dziamolilem po fakcie tyle temat
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Pasjonat
Sam sobie zaprzeczył. Nie mam pytań...fx-technik pisze:No fakt, na M1 by coś ugrał.simon000111 pisze:Gadu gadu a Edek spada wg. Analizy żaby
PS. O tej porze daytrader odpoczywa, a nie pcha się w bagno.
Ja mam zakaz handlu na 2 godziny przed końcem ostatniej H4.
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
listonoszTomasz196407 pisze:
To rano mnie nie usluchales i teraz dopiero ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
admin z forum EV chce usunąć post z pytaniem o ten silnik (GunEngine) bo mi napisał, że perpetum mobile nie istniejeMERLIN pisze:Dobrze nie daj się Kermit i rób swoje .Tym co tak szczekają kaganiec

a co do forum i przepychanek - dam wam wszystkim ignora i będę sam ze sobą pisał

rzeznik UP, rzeznik down... - głupie kłótnie
złoto - 95% forum pisze S na 1282 !!!, no kurde... 1288 jest szczyt.... i ch** - 1294 i nie chce spadać

ja pierdykam, zamykam się w sobie

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
złoto co... ? bo jak dla mnie UPKermit pisze:zapowiada sie mocny wieczór...tyle ode mnie
mała podpowiedz... złoto, edek
edek.... jakaś mała korekta i dalej pompa UP.
-- Dodano: 28 gru 2017, 22:49 --
Dadas, ale od Elona Muska to się odstosunkuj - to jest dla mnie mocny gość z jajami i zbudował coś z niczego (fabryka Tesli, SpaceX... ) - i pokazał, że można.fx-technik pisze:A oprócz tej stronki, co nasz mag wrzucił, to znalazłeś cokolwiek pod hasłem Gun-Engine?
Bo ja nic, i to absolutnie nic.
Od dawna w necie są tysiące naciągaczy, którzy wyciągają kasę na "szczytne" pomysły.
Łącznie z tym całym Elon Muskiem.
Na YT jest taki gostek, Thunderf00t, który rozwiewa taki BullShit.
Co do GunEngine - jakieś pierdoły i tyle

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- fx-technik
- Fanatyk
A ty kolejny, który polskiego nie rozumie???simon000111 pisze:Sam sobie zaprzeczył. Nie mam pytań...fx-technik pisze:No fakt, na M1 by coś ugrał.simon000111 pisze:Gadu gadu a Edek spada wg. Analizy żaby
PS. O tej porze daytrader odpoczywa, a nie pcha się w bagno.
Ja mam zakaz handlu na 2 godziny przed końcem ostatniej H4.
Ostatnio zmieniony 28 gru 2017, 22:51 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
a edek to z dolu 1,1816 a z gory 1,1960 zas polowa to pivot czyli proste nadpiv to w gore pod w dol
zas pozycjonowac krotko to 1,1922 wsparc i oporki-1,1958-64
zas pozycjonowac krotko to 1,1922 wsparc i oporki-1,1958-64
- marcinmijagi
- Pasjonat
<<<
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cytaty, pipsów nie dają.