Ostatnia szansa na realizację tych elek. Po otwarciu US będzie już panika. Masz zadziornavik pisze:Czemu sie nie gra ? Przecież z każdej konsoli kiedyś trzeba wyjść, no i pod wyjście w górę właśnie gram .... , wiec nie rozumiem czemu sie nie gra...
DayTrading: Piątek 22.12.2017
- F-You Money
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 22.12.2017
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
W sumie nic ... pokusiłbym sie na małe L pod zamknięcie W1 w okolicach 58,50- 70 ale z bardzo ciasnym sl. ( takie trochę hazardowe zagranie ) ale nie mam wolnego depo . I broń Boże nie namawiam do niczego !!!d4mian7 pisze:navik, nie gram ropy. widzisz tam cos ciekwaego?
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja bym szukał s bardziej. ale co trejder to obyczaj
No nie twierdze , ze mam racje w 100% , pożyjemy , zobaczymyF-You Money pisze:Ostatnia szansa na realizację tych elek. Po otwarciu US będzie już panika. Masz zadziornavik pisze:Czemu sie nie gra ? Przecież z każdej konsoli kiedyś trzeba wyjść, no i pod wyjście w górę właśnie gram .... , wiec nie rozumiem czemu sie nie gra...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
byczki na gj chyba beda powoli realizować, aktualna h1 nie do odratowania.
obstawiam ze kolejna h4 zjedzie ponizej 151,2
obstawiam ze kolejna h4 zjedzie ponizej 151,2
High Leverage Overtrading 
- fx-technik
- Fanatyk

No i kolejna H1 obroniona i nawet zamknięta Byczo. GJ
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Jedno jest pewne
jeden z Was GJ wyjdzie szczęśliwy
jeden z Was GJ wyjdzie szczęśliwy
ostatnie podrygi rzeźniczka
ta niby wzrostowa h1 tez mu juz nie pomoze jego los jest przesadzony
złoto przebija sie przez atmosfere zobaczymy czy zbada dzis kosmos
ta niby wzrostowa h1 tez mu juz nie pomoze jego los jest przesadzony
złoto przebija sie przez atmosfere zobaczymy czy zbada dzis kosmos
High Leverage Overtrading 
Świeżak44 pisze:Trójkącik na DAX-ie.. Ktoś juz wie w którą stronę wylecą???
Świeżak - ja ten dzień zaznacze w kalendarzu. Wrzuciłeś coś co przegapiłem, a przyda mi się zapewne choc w nieco zmienionej formie... Wow... Moze jednak bedzie z Ciebie za kilka lat trader
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora