Tomasz, a mówiłem CI ostatnio przez tel że po 1000$ bitcoina kupieTomasz196407 pisze:Pewnie zaraz sie dowiemy co bedzie L czy S
S czy L

Ciekawe czy Bułgarzy swoje 200tys sztuk puscili też

Tomasz, a mówiłem CI ostatnio przez tel że po 1000$ bitcoina kupieTomasz196407 pisze:Pewnie zaraz sie dowiemy co bedzie L czy S
S czy L
Kermit pisze:Tomasz, a mówiłem CI ostatnio przez tel że po 1000$ bitcoina kupieTomasz196407 pisze:Pewnie zaraz sie dowiemy co bedzie L czy S
S czy L![]()
![]()
![]()
Ciekawe czy Bułgarzy swoje 200tys sztuk puscili też
Przecież masz Gara na EU ,jeden to za mało ? resources/image/149991XAB pisze:gaduly dajcie jakiegos gartleya na edku lub cos by w swieta mozna bylo ciut poglowkowac
biticon ktos pisal ze po 100 sprzeda tylko czy po 100tys czy po 100 to jest pytanie
Wczoraj w wiadomościach SPORTOWYCH !!! w TVP 1 mówili o tym czymś .... jeszcze na straganach na bazarze tylko nie słyszałem o tym ...XAB pisze:gaduly dajcie jakiegos gartleya na edku lub cos by w swieta mozna bylo ciut poglowkowac
biticon ktos pisal ze po 100 sprzeda tylko czy po 100tys czy po 100 to jest pytanie
trzymam te ske na tym edku i juz mi sie nudzi ile to g,, mozna jeszcze trzymacMERLIN pisze:Przecież masz Gara na EU ,jeden to za mało ? resources/image/149991XAB pisze:gaduly dajcie jakiegos gartleya na edku lub cos by w swieta mozna bylo ciut poglowkowac