Ty jesteś strasznie naiwny i nieogarnięty.byq69 pisze:technik wrzuc teraz z 200 lotów na L na rzeźniku to dorzuce esek na podbitce![]()
![]()
wolumeny nadal mówią buy?
Dziś nie będzie żadnych fajerwerków, to nie Litecoin.
Ty jesteś strasznie naiwny i nieogarnięty.byq69 pisze:technik wrzuc teraz z 200 lotów na L na rzeźniku to dorzuce esek na podbitce![]()
![]()
wolumeny nadal mówią buy?
Tam, to SL dla L.byq69 pisze:cóż taki właśnie jestem. ja nie oczekuje fajerwerek wystarczy mi 151,2 gj i 1274 gold wtedy bede 4k do przodu i mi styka bo sie przelewarowalem na niskobudzetowym rachunku
ps. szanuje Ciebie i Twoje spojrzenie na rynek to nie wazne kto dzis mial racje wazne kto jest na plus w skali np. kilku lat a pod tym wzgledem pewnie mozesz sie pochwalic lepszymi rezultatami bo masz system i sie go trzymasz a ja wiele razy lecialem strategią na dwa uda 4fun
WYWOLALEM WRESZCIE WILKA Z LASUUUUUUUUUUUUUXAB pisze:trzymam te ske na tym edku i juz mi sie nudzi ile to g,, mozna jeszcze trzymacMERLIN pisze:Przecież masz Gara na EU ,jeden to za mało ? resources/image/149991XAB pisze:gaduly dajcie jakiegos gartleya na edku lub cos by w swieta mozna bylo ciut poglowkowac
biticon ktos pisal ze po 100 sprzeda tylko czy po 100tys czy po 100 to jest pytanie
bo stoja w sumie w miejscu
pivot na dzis 1,1869 u mnie
navik pisze:Noo ... i to bardzo nie tak![]()
![]()
![]()
Ps. Na usprawiedliwienie dodam, ze dzis widziałem wykres pierwszy raz w życiu![]()