trzeba tez zwrócić uwagę, iż po podniesieniu stóp w USA (jak do niej dojdzie) $ może być wyżej oprocentowany od PLN....
taka mała promocja

Na WTI H4 możliwy Grtley spadkowy pkt D wypada w okolicach 58$
A świstak siedzi i zawija, no w te...sreberkaŚwieżak44 pisze:Edek się zatrzymał na fibo 88.6%. Wiadomo, ze jest to newralgiczny poziom i mogą znowu zanurkować. Wtedy DAX będzie miał łatwiej rosnąć, a SP500 też pewnie pomoże. Teraz pewnie czyszczą rynek, robią dołek.
Bardzo ładnie. Wkrótce będziesz żałować że tradujesz demo.Świeżak44 pisze:Edek się zatrzymał na fibo 88.6%. Wiadomo, ze jest to newralgiczny poziom i mogą znowu zanurkować. Wtedy DAX będzie miał łatwiej rosnąć, a SP500 też pewnie pomoże. Teraz pewnie czyszczą rynek, robią dołek.
to juz koniec z LTsunamiPL pisze:Bardzo ładnie. Wkrótce będziesz żałować że tradujesz demo.Świeżak44 pisze:Edek się zatrzymał na fibo 88.6%. Wiadomo, ze jest to newralgiczny poziom i mogą znowu zanurkować. Wtedy DAX będzie miał łatwiej rosnąć, a SP500 też pewnie pomoże. Teraz pewnie czyszczą rynek, robią dołek.
Pozamykałem L, zostawiając tylko jedno 0,1 lota L.
xab przynajmniej z Tobą mozna pogadać,XAB pisze:malo
Dax też sprzedałTsunamiPL pisze:Twórca Litecoina sprzedał wszystkie litecoiny
pod to jesli to gram ale ja BPTomasz196407 pisze:xab przynajmniej z Tobą mozna pogadać,XAB pisze:malo
to L na tym dax czy es,
bo ja taki swieżak jestem i nie wiem