..nie bez powodu i gratuluje i pisze o tymTolmon_Nika pisze:nie pogardzęTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:
a 12500 też
bo chyba wiem jak to zrobiłeś

..nie bez powodu i gratuluje i pisze o tymTolmon_Nika pisze:nie pogardzęTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:
a 12500 też
świeżaczku czasem czytam to co piszesz,Świeżak44 pisze:To co , uważacie, ze ten kanał wybity fałszywie i teraz w dół?? Jakoś tego nie widzę.. Edek spadnie, SP pójdzie wgórę i DAX i znów bedzie to samo..
Moim zdaniem świeżak masz za mało poziomów fibo. Tak 15-20 mógłbys jeszcze dodać.Świeżak44 pisze:To co , uważacie, ze ten kanał wybity fałszywie i teraz w dół?? Jakoś tego nie widzę.. Edek spadnie, SP pójdzie wgórę i DAX i znów bedzie to samo..
jeżeli "chyba wiesz" to...Twoim zdaniem długie i średnnie dystanseTomasz196407 pisze: bo chyba wiem jak to zrobiłeś
Nie,Tolmon_Nika pisze:jeżeli "chyba wiesz" to...Twoim zdaniem długie i średnnie dystanseTomasz196407 pisze: bo chyba wiem jak to zrobiłeś
Jak źle wyznaczony?? Przecież skopiowałem od Tomon Nika. Moze jest jakaś mała niedokładność, ale to ten sam kanał.Tomasz196407 pisze:świeżaczku czasem czytam to co piszesz,Świeżak44 pisze:To co , uważacie, ze ten kanał wybity fałszywie i teraz w dół?? Jakoś tego nie widzę.. Edek spadnie, SP pójdzie wgórę i DAX i znów bedzie to samo..
akurat ten kanał jest źle wyznaczony,
i nie pisałbym na twoj post bo mam cie ..... daleko
ale wyznaczanie kanałów rób dobrze i pokazuj a jak juz tak narysowałeś to wytłumacz czemu
zgoda i słusznieTomasz196407 pisze:Tolmon_Nika pisze:
ja musze mieć rozrysowane tylko z długich dystansów![]()
a gram inaczej