tak z wykresu gdzies blisko 50 fb maznij blondyn jreszcze fb na ujku
a z daxem moze ciut poczekam i tak wyzej 100 pip juz mam
DayTrading: Wtorek 19.12.2017
Re: DayTrading: Wtorek 19.12.2017
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ale jest problem...XAB pisze:tak z wykresu gdzies blisko 50 fb maznij blondyn jreszcze fb na ujku
a z daxem moze ciut poczekam i tak wyzej 100 pip juz mam
ja nie jestem blondyn

Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
A tu mamy ładne wsparcie
https://charts.mql5.com/17/53/audchf-h4 ... ki-tms.png
https://charts.mql5.com/17/53/audchf-h4 ... ki-tms.png
-
- Maniak
@"jkar"]
jak mój?
problem tego , który nie będzie miał co trzymac ( to chyba dosc jasne- byc powinno przynajmniej)
To nie było do ciebie
jak mój?
problem tego , który nie będzie miał co trzymac ( to chyba dosc jasne- byc powinno przynajmniej)
To nie było do ciebie
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

sorki to dlatego mi sie miesza bo ciagle cytujecie swoje teksty
wykres ujka z fbo plis bo nie mam podgladu do swoich wykresow a nie chce w ciemno ski stawiac chyba ze 0.05 l zaczne
technik poprosze o te twoje d1
wykres ujka z fbo plis bo nie mam podgladu do swoich wykresow a nie chce w ciemno ski stawiac chyba ze 0.05 l zaczne

technik poprosze o te twoje d1

Ostatnio zmieniony 19 gru 2017, 18:37 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
chodzi o ten swing?XAB pisze:sorki to dlatego mi sie miesza bo ciagle cytujecie swoje teksty
https://charts.mql5.com/17/53/usdjpy-h1 ... -tms-2.png

Pewnie takie fibo Cię nie zadowoli.... ( ale jak się przyjrzysz ... tam taka kreska na górze , a nawet dwie)XAB pisze:sorki to dlatego mi sie miesza bo ciagle cytujecie swoje teksty
wykres ujka z fbo plis bo nie mam podgladu do swoich wykresow
P.S.
Staram się pisać dosc zrozumiale, kropki stawiam, zaczynam z dużej litery, i takie tam inne ... da się to ogarnąć
...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
ikar ja zakladam spadek na ujku predzej czy pozniej wiec pozycjonowanie czas zaczac nawet jesli to za wczesnie to i tak 1sza mala ska poszla a tak swoja droga to z wykresu prawe ramie i piekny czysty rgr na ujku 

Ostatnio zmieniony 19 gru 2017, 18:48 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?