DayTrading: Wtorek 19.12.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 19.12.2017
Warunek, że wsparcie obronią słabością Niedźwiedzi.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
No ale jak? ... słaboscią to cienko bronic będą ... chyba ?fx-technik pisze:Warunek, że wsparcie obronią słabością Niedźwiedzi.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Niebieskie niedźwiedzie to cieniasy. Nie to co czerwonejkar pisze:No ale jak? ... słaboscią to cienko bronic będą ... chyba ?fx-technik pisze:Warunek, że wsparcie obronią słabością Niedźwiedzi.

Byle nie trafić na białe. Wtedy to masakra

Ty tu się nie chichraj ... te jasniejsze niebieskie to może i tak ...Cblondyn pisze:Niebieskie niedźwiedzie to cieniasy. Nie to co czerwonejkar pisze:No ale jak? ... słaboscią to cienko bronic będą ... chyba ?fx-technik pisze:Warunek, że wsparcie obronią słabością Niedźwiedzi.![]()
Byle nie trafić na białe. Wtedy to masakra
ale te ciemniejsze to juz nie przelewki.
gra ktos ujka bo 113 juz widze
moze jakis macie wykres bo kiedy ski nada

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale ja mam wykres tylko na l.XAB pisze:gra ktos ujka bo 113 juz widze

( narazie)
Ależ ja sie wcale nie chichram.jkar pisze: Ty tu się nie chichraj ... te jasniejsze niebieskie to może i tak ...
ale te ciemniejsze to juz nie przelewki.

Z misiami to nigdy nic nie wiadomo. Nawet pluszaki .....byłbym ostrożny
-
- Maniak
twój problemjkar pisze:Jak zgasisz to nie będziesz miał co trzymacXAB pisze:kurcze ja sie chyba zalamie nie bylo mnie dopiero zajrzalem do kompa i na norme technika w punkt sie nie zalapalem i dalej mam ske na daxie
gasic czy trzymac![]()

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Dopiero zauważyłem, że był fajny oRGRjkar pisze:Ale ja mam wykres tylko na l.XAB pisze:gra ktos ujka bo 113 juz widze
( narazie)
https://charts.mql5.com/17/53/usdjpy-h1 ... ki-tms.png
jak mój?Tolmon_Nika pisze:twój problemjkar pisze:Jak zgasisz to nie będziesz miał co trzymacXAB pisze:kurcze ja sie chyba zalamie nie bylo mnie dopiero zajrzalem do kompa i na norme technika w punkt sie nie zalapalem i dalej mam ske na daxie
gasic czy trzymac![]()
ja zostawiam
problem tego , który nie będzie miał co trzymac ( to chyba dosc jasne- byc powinno przynajmniej)
-- Dodano: 19 gru 2017, 19:28 --
To jak ? moze być?jkar pisze:Ale ja mam wykres tylko na l.XAB pisze:gra ktos ujka bo 113 juz widze
( narazie)