Masz całkowitą rację Kermit. Dyskusja jest wtedy, kiedy są dwa punkty widzenia a tak to puste ujadanie.Kermit pisze:Ja znam takiego magika co w środę widział miejsce dla edka 100 pipsów w dół - jak się skończyło każdy widział. I nie potrzeba było miliona wykresów bo cały czas gra toczyła się i toczy pod wybitego i niezanegowanego orgra. Nie bede 100 razy powtarzał kiedy formacja zostaje zanegowana. A że pieski po nieudanym tygodniu ujadają co poradzić. Głodne bo nie zjadły pipsów to szczekają. A ja zostaję przy swoim zdaniu - nie masz wykresu ze swoim punktem widzenia - nie prowadzę z Tobą dyskusji bo o gwiazdach to mogę z Kobietą na spacerze porozmawiać.
DayTrading: Piątek 15.12.2017
Re: DayTrading: Piątek 15.12.2017
Co myślicie o NZD/JPY. Na weekly było wybicie w dół i retest. Według mnie powinno spadać. S od 78,85.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- F-You Money
- Pasjonat
jest opcja umocnienia E/U na ten momentnowy1234 pisze:Wykres to nie wszystko-fundamenty ale jeżeli ci pójdzie pod 1.19 to publicznie Cię przeproszę
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Nie ma jak ustosunkować się do wypowiedzi i nawet nie sprawdzić czy tak było...fx-technik pisze:To działa na zasadzie, że wkleja pierdylion instrumentów i zawsze któryś wypali w końcu.
- fx-technik
- Fanatyk
Pisałem dokładnie wtedy, kiedy trzeba było kupić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
a tak wygląda wykres indexu dolara za 2017 rok - w tym czasie w USA 3 razy podniesiono stopy %
https://www.tradingview.com/x/JLClzzQD/
Jak widac fundamenty to sa dobre, ale do wylania pod garaż
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Nie odzywaj sieKermit pisze:Ja znam takiego magika co w środę widział miejsce dla edka 100 pipsów w dół - jak się skończyło każdy widział. I nie potrzeba było miliona wykresów bo cały czas gra toczyła się i toczy pod wybitego i niezanegowanego orgra. Nie bede 100 razy powtarzał kiedy formacja zostaje zanegowana. A że pieski po nieudanym tygodniu ujadają co poradzić. Głodne bo nie zjadły pipsów to szczekają. A ja zostaję przy swoim zdaniu - nie masz wykresu ze swoim punktem widzenia - nie prowadzę z Tobą dyskusji bo o gwiazdach to mogę z Kobietą na spacerze porozmawiać.
tutaj link do postów Nowego1234 - nie trzeba nawet bardzo się zagłębiać w posty bo pierwsze 10 od gory pokazuje jak bardzo merytoryczny jest to użytkownik i dlaczego się dowalił - bo czekał i czeka na umocnienie dolara od tygodnia... no i jeszcze poczeka. Troll leci gdzie jego miejsce czyli w ignor. EOT
search.php?author_id=21985&sr=posts

zobacz EG jak ładnie idzie

PS. Z tym ignorem to jest tak że czasem to tylko ciemne czerwone tło mam na stronie DT,
i nie mam rewelacji techników fundamentów nowych i jeszcze innych dziwactw

Ostatnio zmieniony 15 gru 2017, 12:09 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie kompromituj się jeszcze bardziej!Kermit pisze:a tak wygląda wykres indexu dolara za 2017 rok - w tym czasie w USA 3 razy podniesiono stopy %
Współczuję tym, którzy tobie powierzyli kapitał!
Fundamenty są tak samo ważne jak i cała reszta techniczna.
Trader, który nie bieże pod uwagę fundamentów nie jest żadnym traderem, i nie wolno takiego
brać na poważnie, a na pewno nigdy nie powierzać takiego swojego kapitału!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
co Ty gadasz za bzdury!!!fx-technik pisze:Nie kompromituj się jeszcze bardziej!Kermit pisze:a tak wygląda wykres indexu dolara za 2017 rok - w tym czasie w USA 3 razy podniesiono stopy %
Współczuję tym, którzy tobie powierzyli kapitał!
Fundamenty są tak samo ważne jak i cała reszta techniczna.
Trader, który nie bieże pod uwagę fundamentów nie jest żadnym traderem, i nie wolno takiego
brać na poważnie, a na pewno nigdy nie powierzać takiego swojego kapitału!
Jestem traderem zarabiam i mam w dupie fundamenty.
Fundamenty to ja mam na wykresie
Dziekuje dowidzenia