Masz całkowitą rację Kermit. Dyskusja jest wtedy, kiedy są dwa punkty widzenia a tak to puste ujadanie.Kermit pisze:Ja znam takiego magika co w środę widział miejsce dla edka 100 pipsów w dół - jak się skończyło każdy widział. I nie potrzeba było miliona wykresów bo cały czas gra toczyła się i toczy pod wybitego i niezanegowanego orgra. Nie bede 100 razy powtarzał kiedy formacja zostaje zanegowana. A że pieski po nieudanym tygodniu ujadają co poradzić. Głodne bo nie zjadły pipsów to szczekają. A ja zostaję przy swoim zdaniu - nie masz wykresu ze swoim punktem widzenia - nie prowadzę z Tobą dyskusji bo o gwiazdach to mogę z Kobietą na spacerze porozmawiać.
DayTrading: Piątek 15.12.2017
Re: DayTrading: Piątek 15.12.2017
Co myślicie o NZD/JPY. Na weekly było wybicie w dół i retest. Według mnie powinno spadać. S od 78,85.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- F-You Money
- Pasjonat

jest opcja umocnienia E/U na ten momentnowy1234 pisze:Wykres to nie wszystko-fundamenty ale jeżeli ci pójdzie pod 1.19 to publicznie Cię przeproszę
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Nie ma jak ustosunkować się do wypowiedzi i nawet nie sprawdzić czy tak było...fx-technik pisze:To działa na zasadzie, że wkleja pierdylion instrumentów i zawsze któryś wypali w końcu.
- fx-technik
- Fanatyk

PS.
Pisałem dokładnie wtedy, kiedy trzeba było kupić.
Pisałem dokładnie wtedy, kiedy trzeba było kupić.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
a tak wygląda wykres indexu dolara za 2017 rok - w tym czasie w USA 3 razy podniesiono stopy %
https://www.tradingview.com/x/JLClzzQD/
Jak widac fundamenty to sa dobre, ale do wylania pod garaż
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Nie odzywaj sieKermit pisze:Ja znam takiego magika co w środę widział miejsce dla edka 100 pipsów w dół - jak się skończyło każdy widział. I nie potrzeba było miliona wykresów bo cały czas gra toczyła się i toczy pod wybitego i niezanegowanego orgra. Nie bede 100 razy powtarzał kiedy formacja zostaje zanegowana. A że pieski po nieudanym tygodniu ujadają co poradzić. Głodne bo nie zjadły pipsów to szczekają. A ja zostaję przy swoim zdaniu - nie masz wykresu ze swoim punktem widzenia - nie prowadzę z Tobą dyskusji bo o gwiazdach to mogę z Kobietą na spacerze porozmawiać.
tutaj link do postów Nowego1234 - nie trzeba nawet bardzo się zagłębiać w posty bo pierwsze 10 od gory pokazuje jak bardzo merytoryczny jest to użytkownik i dlaczego się dowalił - bo czekał i czeka na umocnienie dolara od tygodnia... no i jeszcze poczeka. Troll leci gdzie jego miejsce czyli w ignor. EOT
search.php?author_id=21985&sr=posts
zobacz EG jak ładnie idzie
PS. Z tym ignorem to jest tak że czasem to tylko ciemne czerwone tło mam na stronie DT,
i nie mam rewelacji techników fundamentów nowych i jeszcze innych dziwactw
Ostatnio zmieniony 15 gru 2017, 12:09 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
- fx-technik
- Fanatyk

Nie kompromituj się jeszcze bardziej!Kermit pisze:a tak wygląda wykres indexu dolara za 2017 rok - w tym czasie w USA 3 razy podniesiono stopy %
Współczuję tym, którzy tobie powierzyli kapitał!
Fundamenty są tak samo ważne jak i cała reszta techniczna.
Trader, który nie bieże pod uwagę fundamentów nie jest żadnym traderem, i nie wolno takiego
brać na poważnie, a na pewno nigdy nie powierzać takiego swojego kapitału!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
co Ty gadasz za bzdury!!!fx-technik pisze:Nie kompromituj się jeszcze bardziej!Kermit pisze:a tak wygląda wykres indexu dolara za 2017 rok - w tym czasie w USA 3 razy podniesiono stopy %
Współczuję tym, którzy tobie powierzyli kapitał!
Fundamenty są tak samo ważne jak i cała reszta techniczna.
Trader, który nie bieże pod uwagę fundamentów nie jest żadnym traderem, i nie wolno takiego
brać na poważnie, a na pewno nigdy nie powierzać takiego swojego kapitału!
Jestem traderem zarabiam i mam w dupie fundamenty.
Fundamenty to ja mam na wykresie
Dziekuje dowidzenia