Kto to? Chetnie zobacze ten filmik.Pan Cogito pisze:Caldeborn pisze:Pan Cogito pisze:
Heh widzę, że nie odpuszczasz więc krótko opowiem, że ma koleś jakieś szkolenia za kilka tysięcy dolarów. Opowiada, że ceni sobie wolność i ma dość pracy biurowej. Teraz mieszka w Singapurze i lata po świecie. Wykład miał w Londynie. Może dla Ciebie jego opinia nie liczyć się ale warto posłuchać. Widzisz nie dla każdego sześciocyfrowy bonus się liczy. Może już zarobił na tyle, że chciał zacząć żyć. Nie wiem i nie interesuje mnie to. Dobrze, że Ty masz dokładne informacje na temat tej branży, łącznie z ilością zer wypłacanych jako bonusy. poza tym czy nawet jeśli został zwolniony to ma wpływ na informacje jakie podaje? No niekoniecznie, prawda?
DayTrading: Środa 13.12.2017
Re: DayTrading: Środa 13.12.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Może Anton?Caldeborn pisze:Kto to? Chetnie zobacze ten filmik.Pan Cogito pisze: Heh widzę, że nie odpuszczasz więc krótko opowiem, że ma koleś jakieś szkolenia za kilka tysięcy dolarów. Opowiada, że ceni sobie wolność i ma dość pracy biurowej. Teraz mieszka w Singapurze i lata po świecie. Wykład miał w Londynie. Może dla Ciebie jego opinia nie liczyć się ale warto posłuchać. Widzisz nie dla każdego sześciocyfrowy bonus się liczy. Może już zarobił na tyle, że chciał zacząć żyć. Nie wiem i nie interesuje mnie to. Dobrze, że Ty masz dokładne informacje na temat tej branży, łącznie z ilością zer wypłacanych jako bonusy. poza tym czy nawet jeśli został zwolniony to ma wpływ na informacje jakie podaje? No niekoniecznie, prawda?

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Coś sie dzieje z indeksami..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
dax leci na 13400
):)
Brawo Cogito. Okazuje sie ze nie tylko jedna jest słuszna metoda na forexie

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
A uważasz, że leci na 12300?Kermit pisze:dax leci na 13400):)
To się zdziwisz...
Dzisiaj, do teraz były shorty.
Ostatnio zmieniony 13 gru 2017, 18:58 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawe jak sie D1 na daxie zamknie.
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zamknięcie powyżej 13097,58 oznacza możliwość dalszych wzrostów, póki co są nad.
na daxie dopoki nie wyjda powyzej ostatnich maksow nie ma mowy o L
H4
https://www.tradingview.com/x/rgKavsJj/
H4
https://www.tradingview.com/x/rgKavsJj/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie wiem, który to film ale rzeczywiście gość na imię miał Anton.fx-technik pisze:Może Anton?Caldeborn pisze:Kto to? Chetnie zobacze ten filmik.Pan Cogito pisze: Heh widzę, że nie odpuszczasz więc krótko opowiem, że ma koleś jakieś szkolenia za kilka tysięcy dolarów. Opowiada, że ceni sobie wolność i ma dość pracy biurowej. Teraz mieszka w Singapurze i lata po świecie. Wykład miał w Londynie. Może dla Ciebie jego opinia nie liczyć się ale warto posłuchać. Widzisz nie dla każdego sześciocyfrowy bonus się liczy. Może już zarobił na tyle, że chciał zacząć żyć. Nie wiem i nie interesuje mnie to. Dobrze, że Ty masz dokładne informacje na temat tej branży, łącznie z ilością zer wypłacanych jako bonusy. poza tym czy nawet jeśli został zwolniony to ma wpływ na informacje jakie podaje? No niekoniecznie, prawda?