DayTrading: Środa 06.12.2017
Re: DayTrading: Środa 06.12.2017
Prawdziwy handel na forex rozpoczyna się w środy po południu
Po południu to już zazwyczaj jestem zarobiony, ale dzisiaj w takim razie wezmę udział w prawdziwym handlu, bo dniówka jest niesatysfakcjonująca.nowy1234 pisze:Prawdziwy handel na forex rozpoczyna się w środy po południu
The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
DSWS -- Dodano: 06 gru 2017, 14:07 --
Rynek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
BitCoin
jak ktoś ma odwagę - wg mnie jestesmy w punkcie fibo znowu i... można próbować sprzedawać

jak ktoś ma odwagę - wg mnie jestesmy w punkcie fibo znowu i... można próbować sprzedawać

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dzieki czyli z dystrybucja jeszcze jest czasfx-technik pisze:-- Dodano: 06 gru 2017, 14:05 --
DSWS -- Dodano: 06 gru 2017, 14:07 --
Rynek

ale wole wyprzedzac bo co za duzo to czasem karci

-- Dodano: 06 gru 2017, 14:21 --
USA. Raport ADP (listopad): +190 tys. (prognoza +185 tys.)
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Pan Cogito pisze:
Nie ustawiam sl na platformie, chyba, że odchodzę od komputera to sl robię dość szeroki ale z uwzględnieniem MM. Obserwuję rynek na bieżąco. Oczywiście jeśli coś nie idzie po mojej myśli to z pozycji wychodzę.
TP jest dynamiczny u mnie, wyznaczany za pomocą wskaźnika i PA.

- fx-technik
- Fanatyk
Jeżeli uważasz, że broker poluje na twój SL, to możesz go ustawić w EA w sposób niewidoczny dla brokera.Caldeborn pisze:Pan Cogito pisze:
Nie ustawiam sl na platformie, chyba, że odchodzę od komputera to sl robię dość szeroki ale z uwzględnieniem MM. Obserwuję rynek na bieżąco. Oczywiście jeśli coś nie idzie po mojej myśli to z pozycji wychodzę.
TP jest dynamiczny u mnie, wyznaczany za pomocą wskaźnika i PA.SL na platformie to tak jak grac w pokera w otwarte karty.
Tylko, że wtedy jest kilka innych ewentualności, że ci SL nie wypali, bo nie jest na serwerze brokera.
A sposób proponowany przez Cogito jest po prostu głupi, ponieważ nie uwierzę że on potrafi być konsekwentny.
Rzecz polega na tym, że ty i on, i inni, chcecie żeby to chodziło tak jak wy sobie życzycie.
A mało kto umie poddać się rzeczywistości i tradować zgodnie z rynkami.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Tak wszyscy wiemy, że jesteś guru. Przeglądając Twoje wpisy to 85% to krytykowanie innych. Nie zamierzam podejmować z Tobą dalszej dyskusji bo szkoda mojego czasu, który mogę poświęcić na coś innego niż tłumaczenie Tobie, że nie jesteś stwórcą forexa i nie tylko Ty możesz mieć rację. Powtarzam trochę samokrytyki wyjdzie Ci na dobre.fx-technik pisze:Jeżeli uważasz, że broker poluje na twój SL, to możesz go ustawić w EA w sposób niewidoczny dla brokera.Caldeborn pisze:Pan Cogito pisze:
TP jest dynamiczny u mnie, wyznaczany za pomocą wskaźnika i PA.SL na platformie to tak jak grac w pokera w otwarte karty.
Tylko, że wtedy jest kilka innych ewentualności, że ci SL nie wypali, bo nie jest na serwerze brokera.
A sposób proponowany przez Cogito jest po prostu głupi, ponieważ nie uwierzę że on potrafi być konsekwentny.
Rzecz polega na tym, że ty i on, i inni, chcecie żeby to chodziło tak jak wy sobie życzycie.
A mało kto umie poddać się rzeczywistości i tradować zgodnie z rynkami.