DayTrading: Środa 06.12.2017
-
- Fanatyk
Re: DayTrading: Środa 06.12.2017
EG I GJ poszli
Daj powąchaćŚwieżak44 pisze:Zarobiłem, ale teraz bez pozycji.. pachnie konsolą.
-- Dodano: 06 gru 2017, 11:56 --
Tolmon_Nika pisze:![]()

CYCU bez sensu D1 zakończyli 5,0 schodząc na H1 masz 3D powinni kontynuować ruch w dółCYCUU pisze:USDCAD narysowali coś na kształt RGRa, może jakiś atak na 1.28?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 06 gru 2017, 11:18 przez MERLIN, łącznie zmieniany 2 razy.
- fx-technik
- Fanatyk
Masz tu Graala:
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Nie rozumiem tego 5,0 i 3D?MERLIN pisze:CYCU bez sensu D1 zakończyli 5,0 schodząc na H1 masz 3D powinni kontynuować ruch w dółCYCUU pisze:USDCAD narysowali coś na kształt RGRa, może jakiś atak na 1.28?
Ja obstawiam teraz atak na 1.28 i z tego punktu tworzy się AB=CD na overbalance (okolice 1.25). Nie wspominając już o książkowym układzie Leonardo (61 i 78 fibo). No ale dzisiaj mamy stopy % na CAD więc wszystko może się zdarzyć.
Masz wszystko rozrysowane i do tego pokazany wzórCYCUU pisze:Nie rozumiem tego 5,0 i 3D?MERLIN pisze:CYCU bez sensu D1 zakończyli 5,0 schodząc na H1 masz 3D powinni kontynuować ruch w dółCYCUU pisze:USDCAD narysowali coś na kształt RGRa, może jakiś atak na 1.28?
Ja obstawiam teraz atak na 1.28 i z tego punktu tworzy się AB=CD na overbalance (okolice 1.25). Nie wspominając już o książkowym układzie Leonardo (61 i 78 fibo). No ale dzisiaj mamy stopy % na CAD więc wszystko może się zdarzyć.

- fx-technik
- Fanatyk
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
gold h4 - zasięg flagi nadal nie zrealizowany w pełni więc spodziewam się jeszcze jednego zjazdu do 1258, ale... w międzyczasie wybilismy trójkąt i muszę sie na spokojnie zastanowic czy go zrealizujemy. Pokazuje żeby ktos nie byl zaskoczony, ale ja osobiście dwa razy juz na S wzialem swoje i od wczoraj bez pozycji na nim
https://www.tradingview.com/x/NyBZZhaq/
https://www.tradingview.com/x/NyBZZhaq/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
No ciekawe te patterny, zobaczymy czy to narysują ;d
Zobacz jakiego teraz RGRa narysowali na m30/h1, może jednak odbiją? Czy powrót do 1.28 zaneguje tą formację z h1 co podałeś?
Zobacz jakiego teraz RGRa narysowali na m30/h1, może jednak odbiją? Czy powrót do 1.28 zaneguje tą formację z h1 co podałeś?
też wchodzę na sell na złocie, wyżej chyba już nie pójdziemy