choc usd/pl juz mnie wkurza tyle czasu kup i szybko sprzedaj ze to nudne juz i to samo eur/dol
mam znowu ladno zysk i szkoda mi kasowac bo na m5 znowu udaja ze chca w gore

bo caly czas ida falkami 123 i spierniczaj z pozycji bo nie zdazysz

Jak jest panika/euforia to większość ma w doopie kręski z wykresu i każde inne narzędzie. Jak złe to każdy chce się szybko ewakuować a jak dobrze to na wyścigi kupują.woj55 pisze:zbieg okolicznosci? a niby za co placa tym hienom z wielkich bankow i to sowicie?? naczytales sie ksiazek ze to tylko rynek i nic wiecej ale prawda jest zupelnie inna a gdybys byl spostrzegawczy to moglbys czasami po kresce poznawac jakiegos goscia ktory wlasnie manipuluje i ustawia ten .tzw. rynek...Cblondyn pisze:
tylko nawet nie myslisz o tym na ile pomagali panice w Brexicie !!??Cblondyn pisze:Jak jest panika/euforia to większość ma w doopie kręski z wykresu i każde inne narzędzie. Jak złe to każdy chce się szybko ewakuować a jak dobrze to na wyścigi kupują.woj55 pisze:zbieg okolicznosci? a niby za co placa tym hienom z wielkich bankow i to sowicie?? naczytales sie ksiazek ze to tylko rynek i nic wiecej ale prawda jest zupelnie inna a gdybys byl spostrzegawczy to moglbys czasami po kresce poznawac jakiegos goscia ktory wlasnie manipuluje i ustawia ten .tzw. rynek...Cblondyn pisze:
I że takie rzeczy w ogóle trzeba tłumaczyć. Jak ktos grał na GPW to wie o czym mówie. W piątek jak spółka poda info, że ogłasza upadłość to w poniedziałek rynek przez cały dzień na "widłach". Ech komu ja to tłumacze
I co to za koleś co manipuluje i ustawia.
I dotyczy to każdego rynku bez wyjątku. Brexit tego przykładem i 15 stycznia 2015
A co mnie to obchodzi czy ktos pomaga czy nie. Efekt jaki jest każdy widzi. Jak ktoś lubi hazard to niech gra wyłącznie na info. Ale niech sie nie dziwi, że spore ruchy rynek w tym czasie wykonuje. Przecież o tym mowa cały czaswoj55 pisze: tylko nawet nie myslisz o tym na ile pomagali panice w Brexicie !!??
Ale co mnie to obchodzi skoro na to nie mam wpływu? Zrozum człowiekuwoj55 pisze:zrozum czlowieku ze tu nawet panika jest kontrolowana przez wielkich i w takich chwilach tez kontroluja dokad ma poleciec czy doleciec