zbyt skomplikowane dla mnie, na jednego całego bitkojna na tych ruchach zarobiłem. Czas zacząć weekend ale chętnie poczytam dzisiaj co ciekawego spłodzicie na tym wątkuKermit pisze:bez Bloomberga też się da - wybicie, retest flagi. Niemal w punkt
https://www.tradingview.com/x/uWFBWJJV/
-- Dodano: 01 gru 2017, 19:04 --
wszystko pozamykane i czas na weekend
DayTrading: Piątek 01.12.2017
Re: DayTrading: Piątek 01.12.2017
- fx-technik
- Fanatyk

A ja wyszedłem na chwilę:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
teraz w srodku wchodzic sensu niet
a wykres kermita sie przydaje tylko trzeba miec go w oczach
niby blomberg pomogl ale doszli do kreski i kto mocno ambitny mogl ske potrzymac
a o panikowaniu to napisalem bo powinnienem jeszcze lke lapac na 12850 ale mogli pojsc sporo mocniej bo cel z dolu kermita nie znikl zas z gory strzal zlapalem tez bez blomberga a na moje 200 pip w gore to wchodz nie mysl dlaczego
pisalem o tym a i z dolu w gore tez
a wykres kermita sie przydaje tylko trzeba miec go w oczach
niby blomberg pomogl ale doszli do kreski i kto mocno ambitny mogl ske potrzymac
a o panikowaniu to napisalem bo powinnienem jeszcze lke lapac na 12850 ale mogli pojsc sporo mocniej bo cel z dolu kermita nie znikl zas z gory strzal zlapalem tez bez blomberga a na moje 200 pip w gore to wchodz nie mysl dlaczego
pisalem o tym a i z dolu w gore tez
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Powtarzam od zawsze. Jeśli w gre wchodzi ważny czynnik fundamentalny to AT można sobie w buty wsadzić 
Bez wyjątku. A że czasami pokryje się z kreską AT to tylko zwykły zbieg okoliczności. Kresek na wykresie nie brak
Bez wyjątku. A że czasami pokryje się z kreską AT to tylko zwykły zbieg okoliczności. Kresek na wykresie nie brak
Ale przy takich ruchach dziłają jeszcze bardziej "mechaniczne" metody np. średnie. Może dlatego majkel79 bez problemu sobie dziś poradził, bo on pracuje ze średnimi?Cblondyn pisze:Powtarzam od zawsze. Jeśli w gre wchodzi ważny czynnik fundamentalny to AT można sobie w buty wsadzić
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk

Nie XAB, bzdury gadasz i podpuszczasz naiwnych, niedoświadczonych.
Na DAX dziś był tylko S od W1/D1:
Na DAX dziś był tylko S od W1/D1:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Skończyła się zmienność, koniec gry na indeksach..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
BLONDYN--w sumie masz tez racje ale nie zapominaj ze bez tych kresek bez AT
bylibysmy nie dosc ze slepi to i glusi NO CHYBA ZE OPARLBYS SIE TYLKO NA WROZBACH
TECHNIK JAKIE BZDURY
na ile spadlo to dodaj sobie 200 pip
a do tego to tobie potrzebny jest d1 czy w1 mnie nie
bo ty gdyby wyszlo 20 wyzej tego w1 to bys kasowal ja nie
bylibysmy nie dosc ze slepi to i glusi NO CHYBA ZE OPARLBYS SIE TYLKO NA WROZBACH
TECHNIK JAKIE BZDURY
na ile spadlo to dodaj sobie 200 pip
a do tego to tobie potrzebny jest d1 czy w1 mnie nie
bo ty gdyby wyszlo 20 wyzej tego w1 to bys kasowal ja nie
Ostatnio zmieniony 01 gru 2017, 18:46 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale Ty bzdury pleciesz. Co maja srednie do fundamentów?Świeżak44 pisze:Ale przy takich ruchach dziłają jeszcze bardziej "mechaniczne" metody np. średnie. Może dlatego majkel79 bez problemu sobie dziś poradził, bo on pracuje ze średnimi?Cblondyn pisze:Powtarzam od zawsze. Jeśli w gre wchodzi ważny czynnik fundamentalny to AT można sobie w buty wsadzić
Nigdy nie uwierze, że skala spadków to wynik oporu na wykresie. Nie taka dynamika. A że się komuś udało sporo ugrać? To tylko gratulować
https://charts.mql5.com/16/883/us30-h1- ... ki-tms.png
ok 400!!! pkt.
czy
https://charts.mql5.com/16/883/usdjpy-h ... ki-tms.png
140 pips
ja ze 150-200 zlapalem dzis i tylko mialem 30 pip straty bo mnie nie bylo i ulubione niektorych sl postawilem