DayTrading: Wtorek 28.11.2017
- F-You Money
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
jeśli rzeźnik nakręci na 149,13 w dół, uznam dzień za genialny, nawrót?
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
- fx-technik
- Fanatyk
Ano, dziś na UJku zarabialiśmy w Long.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Teraz to ja tylko wzrosty widzęTomasz196407 pisze:Nie pisze bo brak czasu,navik pisze:Tak z ciekawości pytam czy jesteś, bo ulubieniec sie rozszalal.
Załapałeś sie Tomasz na fajerwerki?
w innym miejscu niż tu podałem rano gj ale sl 15 pips wywaliło,
teraz ten wzrost zgodnie z twoim złapałem cześć,
a ogólnie to popatrz dzienny w jakim miejscu jest
GJ

Jeszcze retest kanału możliwy i jak nie wrócą do niego to trzymam te moje L ki do Wielkanocy

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Złoto out ze wszystkiego i czekamy dalej na rozwój.
Pisałem o 1300 na złocie. W sumie prawie doszliśmy.
Teraz może czekać nas głębsza korekta na złocie.
Pisałem o 1300 na złocie. W sumie prawie doszliśmy.
Teraz może czekać nas głębsza korekta na złocie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
- F-You Money
- Pasjonat
zobaczymy jak długo potrzymasz, do północy wytrzymasznavik pisze: Teraz to ja tylko wzrosty widzęI zasięg jak z kresek Kermita
Jeszcze retest kanału możliwy i jak nie wrócą do niego to trzymam te moje L ki do Wielkanocy

daj znać jak pęknie guma w gaciach od naprężania

Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 21:17 przez F-You Money, łącznie zmieniany 1 raz.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Juz je powinienem zamykać , bo o 02:00 siadam za kółko i pasowałoby sie jeszcze zdrzemnąć , a dniówka i tak dzis jest zajebista ( 4200)F-You Money pisze:zobaczymy jak długo potrzymasz, do północy wytrzymasznavik pisze: Teraz to ja tylko wzrosty widzęI zasięg jak z kresek Kermita
Jeszcze retest kanału możliwy i jak nie wrócą do niego to trzymam te moje L ki do Wielkanocy![]()

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-
- Fanatyk
Zupa mleczna z wkładkąnavik pisze:Juz je powinienem zamykać , bo o 02:00 siadam za kółko i pasowałoby sie jeszcze zdrzemnąć , a dniówka i tak dzis jest zajebista ( 4200)F-You Money pisze:zobaczymy jak długo potrzymasz, do północy wytrzymasznavik pisze: Teraz to ja tylko wzrosty widzęI zasięg jak z kresek Kermita
Jeszcze retest kanału możliwy i jak nie wrócą do niego to trzymam te moje L ki do Wielkanocy![]()
![]()

a i dolary kto widzial to bez komentarza
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Posiedzę i popatrzę co sie zadzieje , bo przecież i tak nie zasnę .
O 5 rano sie zdrzemnę za kołkiem na S8 ... jakby w RMF -ie coś mówili , ze wypadek i zablokowana droga to znaczy , że to ja

Nie panikuj bo cię nerwy zjedzą,polecam sprawdzać indeks euro i indeks dolaradoktorek pisze:KERMIT RATYJ NABRALEM LLLL EUR---USD NARYSUJ PLISS
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 21:32 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.