DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
dalej 188 i 310-330
i to zalezy od edka bo jak potrzyma te niby spadki do konca tyg to roznie moze byc
i to zalezy od edka bo jak potrzyma te niby spadki do konca tyg to roznie moze byc
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
An agreement-in-principle has now been reached over the EU’s demand for a €60bn Brexit financial settlemen
"Inwestowanie nie powinno być łatwe. Każdy, kto uważa, że inwestowanie jest łatwe, jest głupi".
Nie bądź głupi!
Nie bądź głupi!

Chyba muszę Ci podziękować.navik pisze:Dobra... ja juz zapakowany w L po same „ kule” na geju . Teraz juz możemy iść do górnej krawędzi ekranu albo i wyżej
147,033 i 147,077 sl 146,850 , tp brak.

Nie byłem do końca przekonany co do GJ, po twoim wpisie jakoś się przekonałem i teraz liczę zyski.

Kowlach pisze:Chyba muszę Ci podziękować.navik pisze:Dobra... ja juz zapakowany w L po same „ kule” na geju . Teraz juz możemy iść do górnej krawędzi ekranu albo i wyżej
147,033 i 147,077 sl 146,850 , tp brak.![]()
Nie byłem do końca przekonany co do GJ, po twoim wpisie jakoś się przekonałem i teraz liczę zyski.

Podziękowania to sie należą kermitowi za jego kreski ... co w tym momencie robię.
Kermit... Dziękuje

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
eur/dol
ja dalej sie przypoominam by bykom za slodko nie bylo
bo rynek lubi zaskoczyc z rzadko kto to tak widzi
http://wstaw.org/h/f4d25cb2bc9/
ja dalej sie przypoominam by bykom za slodko nie bylo
bo rynek lubi zaskoczyc z rzadko kto to tak widzi
http://wstaw.org/h/f4d25cb2bc9/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Sam nie wierze w to co widzę
Czy oni chcą wywalić górna bandę kanału ? Dołem sie im nie udało , to moze góra pójdą

Czy oni chcą wywalić górna bandę kanału ? Dołem sie im nie udało , to moze góra pójdą

- Kazimierz S
- Pasjonat
Kabel chyba potwierdza rozpoczęcie korekty na PLN
.
a sorry, to wykres weekly nie daily.

a sorry, to wykres weekly nie daily.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
- fx-technik
- Fanatyk
No....Kermit pisze:
dax dla przypomnienia to co wczoraj czyli flaga jak wyjdziemy dolem to nie 13400 zobaczymy tylko 12700
https://www.tradingview.com/x/Ro7sgm3a/
-- Dodano: 28 lis 2017, 19:18 --
Flagą, to można sobie na wiecu pomachać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
BRITISH GOVERNMENT OFFICIAL SAYS DOES "NOT RECOGNISE" TELEGRAPH NEWSPAPER'S ACCOUNT OF BREXIT NEGOTIATIONS