DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
W temacie ujka: ponieważ zejscie nastapiło (" niespodziewane" oczywiscie ) oczekiwany teraz target to nie 30-40 pips a spadkowa kreska teraz +/- 112.300
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 16:27 przez jkar, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nawet jesli tak bedzie to mając otwarte 3/4 pozycji na samym dole zysk juz mam pewny. A co więcej dobrą kontrolę nad jej przebiegiem od początku.
@Swiezak . Obejrzyj sobie "spadkowy" pinbar z tego postu:daytrading-wtorek-28-11-2017-t29615-30.html#p893336
na jak najmniejszym interwale a dojrzysz jak rozpoznawac jedno z najpewniejszych wybic.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 16:50 przez jkar, łącznie zmieniany 2 razy.
- fx-technik
- Fanatyk
Na razie jest tak:
Ale, już jest sporo sygnałów.
Trzeba D1 przepchać ponad W1, wtedy bedzie szybszy wzrost.Ale, już jest sporo sygnałów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
od dwóch tygodni nie widziałem na tym forum poza moimi wpisami ani jednej propozycji na S na ujku...A ujek jak spadał tak spada. Spytać kogoś to wszystkie L zarobione. No cuda na kiju...
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ale kręcą teraz na indeksach. DAX za bardzo już nie chce iść do góry a Jankesi jak zwykle. Neverending story.
PS. Ujek jest do spadu. Tak samo dolar.
PS. Ujek jest do spadu. Tak samo dolar.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ja się dziś kręce wokół 0 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Odpowiem Ci jeszcze raz postem z przed 4 godzin :Kermit pisze:od dwóch tygodni nie widziałem na tym forum poza moimi wpisami ani jednej propozycji na S na ujku...A ujek jak spadał tak spada. Spytać kogoś to wszystkie L zarobione. No cuda na kiju...
daytrading-wtorek-28-11-2017-t29615-30.html#p893344
I przestaję wklejac bo zwyczajnie nie warto.
- fx-technik
- Fanatyk
Może większość tu gra inaczej, niż ty???Kermit pisze:od dwóch tygodni nie widziałem na tym forum poza moimi wpisami ani jednej propozycji na S na ujku...A ujek jak spadał tak spada. Spytać kogoś to wszystkie L zarobione. No cuda na kiju...
Ja zaprezentowałem swoja metodologię, nawet bardzo dokładnie.
Gram raz S, raz L, zależy od konfiguracji rynku w danym dniu.
Akurat dziś można było zarobić w L na UJku.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !