Spoko, zobaczyłem i tyle.XAB pisze:prosze wez to wytnij u siebie
no nie spij bo przeskoczy strona
DayTrading: Wtorek 28.11.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Wtorek 28.11.2017
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
chodzilo mi o to zeby tego kazdy nie ogladal bo to akurat nie jest do pokazywania wszystkim
nie ma tematu i tak grac nigdy nikomu nie zalecam
nie ma tematu i tak grac nigdy nikomu nie zalecam

Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 14:53 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie widzieliście jeszcze wszystkiego.. Te co pokazuje są bardzo czytelne...MERLIN pisze:Świerzak 44 normalnie Picasso przy tobie się chowa ,taki masz artystyczny bałagan na wykresachŚwieżak44 pisze:Nie , ale kto by tam grął na Edku jak jest DAXPipsKong pisze:Czy tylko ja jestem dzisiaj pro spadkowy na edku ?:OTeraz mogą się trochę odbić. Ogólnie jedziesz pod prąd.
-- Dodano: 28 lis 2017, 12:14 --
Czas na przerwę.. Bez pozycji.

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dax coś takiego można spróbować.
Wykres m5.
Wykres m5.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Wystarczyło by w zesżłym roku w grudniu DAX-a kupić , albo WIG20 za full depo i można by juz przejść na emeryturę.. Też się przegapiło..Kermit pisze:no super. a na edku sprzedac po 1.40 sto lotow mozna bylo na ryzyku 100 pipsow i zamknac potem 3,5 tys pipsow nizej. i 14 mln zł by wpadło. Tez sie przegapilo, nie?fx2017 pisze:to takie będzie teraz gdybanie ale gdy przeglądam sobie wykresy niektórych spółek z wig20 od 2001 roku do dzisiaj albo dax 15 lat temu a dzisiaj... na daxie kupić wtedy i dokładać a na spółkach z wig20 niektóre w tym okresie dały około 20 tys % zwrotu w tym okresie ehhh - ja wtedy się giełdą jeszcze nie interesowałem ale kalkulator rozpala wyobraźnię![]()
![]()

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dax pokręcił, zasiał niepewności kilkoma zjazdami i teraz powolutku do góry 

The only way is up
- fx-technik
- Fanatyk
Milion masz i zaraz go nie masz.Świeżak44 pisze:Wystarczyło by w zesżłym roku w grudniu DAX-a kupić , albo WIG20 za full depo i można by juz przejść na emeryturę.. Też się przegapiło..Kermit pisze:no super. a na edku sprzedac po 1.40 sto lotow mozna bylo na ryzyku 100 pipsow i zamknac potem 3,5 tys pipsow nizej. i 14 mln zł by wpadło. Tez sie przegapilo, nie?fx2017 pisze:to takie będzie teraz gdybanie ale gdy przeglądam sobie wykresy niektórych spółek z wig20 od 2001 roku do dzisiaj albo dax 15 lat temu a dzisiaj... na daxie kupić wtedy i dokładać a na spółkach z wig20 niektóre w tym okresie dały około 20 tys % zwrotu w tym okresie ehhh - ja wtedy się giełdą jeszcze nie interesowałem ale kalkulator rozpala wyobraźnię![]()
![]()
![]()
![]()
Tak w tradingu jak i w życiu.
Masz milion, to wszystko kosztuje 1000 PLN.
A w milionie tysięcy jest tylko 1000.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Dobrze powiedziane!fx-technik pisze: Milion masz i zaraz go nie masz.
Tak w tradingu jak i w życiu.
Masz milion, to wszystko kosztuje 1000 PLN.
A w milionie tysięcy jest tylko 1000.
Ujek w mojej ocenie tak na razie jest.
Ujek m5
-- Dodano: 28 lis 2017, 15:43 --
Złoto Tp zaliczone.
Czekamy na dalszy rozwój.
Ujek m5
-- Dodano: 28 lis 2017, 15:43 --
Złoto Tp zaliczone.
Czekamy na dalszy rozwój.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Kermit poczta. EU