he he he tym bardziej ze mialem wczoraj ske rano z 13200 i to tez niby bylo pod prad

H1 jak narazie jest bycze jak dla mnie. Wczoraj ryzykowalem byczy setup na 13046 ale nie wyszlo. Dzis 12875- 12905 to teren bykow. Tak dlugo jak H1 sie zamyka nad MA5 to gralbym L. Ale to Twoja kasa.XAB pisze:znowu ska z 13013 na dax i znowu to samo co 15
a tak przy okazji to moglby ktos mi wrzucic prosty i nawet pusty wykres daxa powiedzmy 1h lub 30 min
To, kurde musisz być bogaty .XAB pisze:ja lubie takiego czuja ty zaksiegowales 25 ja przynajmniej 200 wiec nawet 25 straty to spokojnie w cenie
he he he tym bardziej ze mialem wczoraj ske rano z 13200
a to że niby GBP/JPY nie spadniejkar pisze:Zejscie?...navik pisze:Noo.... na zejście . Mam S tylko trochę za nisko wziąłem i rozkmniniam czy nie zamknąć bo dreptaja w miejscu.
( Funt up jen down... jak z tego ma wyjsc zejscie ?)
Nawet 3 dni temu był nizej.F-You Money pisze:a to że niby GBP/JPY nie spadniejkar pisze:Zejscie?...navik pisze:Noo.... na zejście . Mam S tylko trochę za nisko wziąłem i rozkmniniam czy nie zamknąć bo dreptaja w miejscu.
( Funt up jen down... jak z tego ma wyjsc zejscie ?)
Tymi słowami potwierdziłeś dołek.F-You Money pisze:GBP/JPY właśnie w rzeczywistym czasie spada
Tymi słowami potwierdziłeś dołek.F-You Money pisze:GBP/JPY właśnie w rzeczywistym czasie spada