he he he tym bardziej ze mialem wczoraj ske rano z 13200 i to tez niby bylo pod prad
DayTrading: Czwartek 23.11.2017
Re: DayTrading: Czwartek 23.11.2017
ja lubie takiego czuja ty zaksiegowales 25 ja przynajmniej 200 wiec nawet 25 straty to spokojnie w cenie
he he he tym bardziej ze mialem wczoraj ske rano z 13200 i to tez niby bylo pod prad
Ostatnio zmieniony 23 lis 2017, 15:47 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
H1 jak narazie jest bycze jak dla mnie. Wczoraj ryzykowalem byczy setup na 13046 ale nie wyszlo. Dzis 12875- 12905 to teren bykow. Tak dlugo jak H1 sie zamyka nad MA5 to gralbym L. Ale to Twoja kasa.XAB pisze:znowu ska z 13013 na dax i znowu to samo co 15
a tak przy okazji to moglby ktos mi wrzucic prosty i nawet pusty wykres daxa powiedzmy 1h lub 30 min
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fx-technik
- Fanatyk

To, kurde musisz być bogaty .XAB pisze:ja lubie takiego czuja ty zaksiegowales 25 ja przynajmniej 200 wiec nawet 25 straty to spokojnie w cenie
he he he tym bardziej ze mialem wczoraj ske rano z 13200
Żyjesz z tradingu, czy tylko się bawisz?
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
pisalem na daxie sie bawie i pokazywalem ci na czym mocno gram ale widocznie przeoczyles
a na dzis tam mam meczarnie
a biedny nigdy nie bylem
siedze na lce tez na ujku choc tu ostroznie i z sl juz krotkim a i na edku tez ske postawilem juz
a i na daxie juz nudno ja BP bo na noc to bez sensu a siedziec przy kompie tez nie ma dzis sensu chyba
tak szczerze to liczylem ze frycki wykorzystaja plytki rynek i zwala daxa sporo mocniej ale widocznie ktos broni co zreszta widac takze szkoda czasu oczek tez zdjalem narka
-- Dodano: 23 lis 2017, 16:29 --
A I WYKRES EUR/DOL WG MNIE
http://wstaw.org/h/7bca57f0f59/linki/
PODALEM BY BYLO ZE JA DALEJ MAM SWOJA WIZJE
a na dzis tam mam meczarnie
a biedny nigdy nie bylem
siedze na lce tez na ujku choc tu ostroznie i z sl juz krotkim a i na edku tez ske postawilem juz
a i na daxie juz nudno ja BP bo na noc to bez sensu a siedziec przy kompie tez nie ma dzis sensu chyba
tak szczerze to liczylem ze frycki wykorzystaja plytki rynek i zwala daxa sporo mocniej ale widocznie ktos broni co zreszta widac takze szkoda czasu oczek tez zdjalem narka
-- Dodano: 23 lis 2017, 16:29 --
A I WYKRES EUR/DOL WG MNIE
http://wstaw.org/h/7bca57f0f59/linki/
PODALEM BY BYLO ZE JA DALEJ MAM SWOJA WIZJE
Ostatnio zmieniony 23 lis 2017, 16:31 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dax dzisiaj pięknie chodził. Można było zarobić mnóstwo pieniędzy 
The only way is up
- F-You Money
- Pasjonat

a to że niby GBP/JPY nie spadniejkar pisze:Zejscie?...navik pisze:Noo.... na zejście . Mam S tylko trochę za nisko wziąłem i rozkmniniam czy nie zamknąć bo dreptaja w miejscu.
( Funt up jen down... jak z tego ma wyjsc zejscie ?)
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Nawet 3 dni temu był nizej.F-You Money pisze:a to że niby GBP/JPY nie spadniejkar pisze:Zejscie?...navik pisze:Noo.... na zejście . Mam S tylko trochę za nisko wziąłem i rozkmniniam czy nie zamknąć bo dreptaja w miejscu.
( Funt up jen down... jak z tego ma wyjsc zejscie ?)
Tylko co to ma dp rzeczy - trzeba było wziąc co dają...
a co więcej dokładnie teraz wejsc ponownie.
Dokładnie teraz to 18:14
Ze tez zawsze jakiś recenzent w stylu " 6ciu króli" musi zabrac głos nie wiedzac o czym mówi.
Ja piszę w czasie rzeczywistym a nie trzy godziny po - i mimo to farmazonów nie wstawiam.
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

pewnie świeca 15min da odpowiedź kontynuacja objęcia czy tez zamkniecie poniżej
-------------------------------------------------------------------------------------
Nie dasz rady pisaniu postów, zawsze to jest po a nie przed,
bo to tylko forum - zawsze to powtarzam
-------------------------------------------------------------------------------------
Nie dasz rady pisaniu postów, zawsze to jest po a nie przed,
bo to tylko forum - zawsze to powtarzam
- F-You Money
- Pasjonat

GBP/JPY właśnie w rzeczywistym czasie spada
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Tymi słowami potwierdziłeś dołek.F-You Money pisze:GBP/JPY właśnie w rzeczywistym czasie spada
-- Dodano: 23 lis 2017, 19:01 --
Tymi słowami potwierdziłeś dołek.F-You Money pisze:GBP/JPY właśnie w rzeczywistym czasie spada
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.