Cała filozofia
DayTrading: Czwartek 23.11.2017
Re: DayTrading: Czwartek 23.11.2017
Cała ta spekulacja na rynkach opiera się o założenie, że cena coś "może" a nic nie musi. I teraz musimy wiedzieć jaka jest szansa na to "może" i czy nam się to opłaci. I tak dziesiątki razy. Wynik końcowy pokaże czy system/założenia są słuszne czy nie.
Cała filozofia
Cała filozofia
Dzięki Tomasz.
eSki na bułkę grahamke i margarynę „ palmę” zarobiły... jeszcze na kefir muszę uciułać

eSki na bułkę grahamke i margarynę „ palmę” zarobiły... jeszcze na kefir muszę uciułać
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
nie bardzo rozumiem czemu ale nie waznefx-technik pisze: W takim układzie nie gra się short.
wg mnie otoczenie i sygnaly z niemiec wystarczy by ryzykowac ski
co innego gdyby wyszli jak pisalem nad 13070
pisalem ze nie odpuszczam i pozycjonuje i juz wszystkie ski zarabiaja
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
Tomasz196407
- Fanatyk

ja juz skonsumowałem bułke teraz ide po szynkenavik pisze:Dzięki Tomasz.![]()
eSki na bułkę grahamke i margarynę „ palmę” zarobiły... jeszcze na kefir muszę uciułać![]()
Obudziłeś we mnie moja pierwotna nature.... czyli byka , ale palec na „ cynglu” trzymam
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
no goni dzis dax aby dudni chocby dlatego ze usa w sumie spiŚwieżak44 pisze:Jak wywalą fibo 127% na nowe szczytyy to DAX zacznie gonić..
-- Dodano: 23 lis 2017, 14:33 --
technikXAB pisze:nie bardzo rozumiem czemu ale nie waznefx-technik pisze: W takim układzie nie gra się short.
mozesz mi wytlumaczyc czemu to niby bylo zle miejsce na ske ale z mojego wykresu
http://wstaw.org/h/2b7e2702adb/linki/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
jest okazja do dobrania Lki na kangurze
nie w tym miejscuMathon pisze:jest okazja do dobrania Lki na kangurze
https://www.tradingview.com/x/klgf5yga/
pokaze na glebszym wykresieXAB pisze:no goni dzis dax aby dudni chocby dlatego ze usa w sumie spiŚwieżak44 pisze:Jak wywalą fibo 127% na nowe szczytyy to DAX zacznie gonić..
-- Dodano: 23 lis 2017, 14:33 --
technikXAB pisze:nie bardzo rozumiem czemu ale nie waznefx-technik pisze: W takim układzie nie gra się short.
mozesz mi wytlumaczyc czemu to niby bylo zle miejsce na ske ale z mojego wykresu
http://wstaw.org/h/2b7e2702adb/linki/
gdzie tu nie ma pozycji na SSSSS
http://wstaw.org/h/e48b21e7218/linki/
BO WG MNIE TO SUPER WEJSCIE W POZYCJE i dlatego pisalem ze mozna czasem wskazniki sobie
otoczenie infa z niemiec
Edek - flaga, oRGR i po drodze domknięcie luki ?
Taki scenariusz
Taki scenariusz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 23 lis 2017, 15:17 przez unruhe, łącznie zmieniany 1 raz.