Jak myślisz, o 17 popchną wyżej daxa?[/quote]TsunamiPL pisze:Jednak niepewność polityczna zaszkodziła Euro, ale inwestorzy na Daxie się nie martwią
Nie mam do niego przekonania, także stoję z boku bez pozycji. Swoje dzisiaj na nim ugrałem.
Jak myślisz, o 17 popchną wyżej daxa?[/quote]TsunamiPL pisze:Jednak niepewność polityczna zaszkodziła Euro, ale inwestorzy na Daxie się nie martwią
jestesmy 40 pipsow niżej niż otwarcie... Jakby coś zaszkodziło to bylibyśmy 2 figury niżejTsunamiPL pisze:Jednak niepewność polityczna zaszkodziła Euro, ale inwestorzy na Daxie się nie martwią
w sumie zeszli juz 700 pipsow a niby maja zejsc 1000 no ok 1300TsunamiPL pisze:Jednak niepewność polityczna zaszkodziła Euro, ale inwestorzy na Daxie się nie martwią
Nie mam do niego przekonania, także stoję z boku bez pozycji. Swoje dzisiaj na nim ugrałem.[/quote]TsunamiPL pisze:Jak myślisz, o 17 popchną wyżej daxa?TsunamiPL pisze:Jednak niepewność polityczna zaszkodziła Euro, ale inwestorzy na Daxie się nie martwią
nie ma za co. Jak cos pytaj w przyszlosci na priv bo w natloku miliona postow guru, ktore przewijam kolkiem na myszce zeby czasu nie marnowac na glupoty, czasem jakies pytanie mi umknieandrzej55 pisze:Dzięki Kermit.
ci żyjący z FX to wiedzą, po ostatnim pewnie obiecał sobie, że za swoje już nie zagra, może sobie wklejać wykresy i tak wszystko straci, a z ciebie wychodzi frustracja i zgryzota, siedź cicho i ciesz się hajsem, nie potrafisz, dlaczego?fx-technik pisze:Day Traderzy, wy nie patrzcie co pokazuje Kermit, albo jeżeli, to w kontekście ciekawostki, lub ogólnie.
Kermit nie zna się na Day Tradingu i ni w ząb nie rozumie PA.
Natomiast, dla tych, którzy trzymają pozycję kilka dni i dłużej, to Kermit jest dla takich,
którym SL 100 pips nie stanowi różnicy.
Nie wiem dla kogo duża.XAB pisze:e tam technik jak zwykle swoje trujesz i tyle
sprawdzalnosc wykresow kermita jest bardzo duza wg mnie
zas po jakich kreskach w srodku a to inna bajka tego nie da sie na wykresie pokazac