Ja pozamykałem wszystko (a do tego co dokładnie miałem otworzone przyznaję się w tym poście).
Zaskoczyła mnie dzisiejsza zmienność na edku myślałem, że dynamika spadków będzie większa... a tu nuda. Piramida się udała, zarobione pomimo braku spełnienia się mojego scenariusza. Trochę żałuję EURGBP, ale może w przyszłym tygodniu uda się coś lepiej złapać
tylko musimy sie przebic przez mur na 13100-130
a co do tego edka jak tam wyzej pisza zgoda na 1,174---cos tam bo by mi pasowalo choc ok 3,61 sie otrzec
na usd/pl
bo z tego rys kermita taka malutka falka w dol az sie jeszcze prosi
Ostatnio zmieniony 16 lis 2017, 18:19 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:tylko musimy sie przebic przez mur na 13100-130
a co do tego edka jak tam wyzej pisza zgoda na 1,174---cos tam bo by mi pasowalo choc ok 3,61 sie otrzec
na usd/pl
XAB pisze:tylko musimy sie przebic przez mur na 13100-130
na usd/pl
13082 może? i korekta 50-61.8
ok 80 to mozna by ski sypnac juz to zreszta pisalem z tym ze jakies sl tez by sie juz zdalo bo rozpedzic sie lubia
zwlaszcza jak pukaja w miejscu
dokladniej na 77 maja juz 1 proc wzrostu
Ostatnio zmieniony 16 lis 2017, 18:26 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora