Formacja włoskiego buta...majkel79 pisze:Dax zgodnie z planem a jaki był plan to sobie poszukajcie kilka dni wcześniejpodobnie jak i indeksy z hameryki

Formacja włoskiego buta...majkel79 pisze:Dax zgodnie z planem a jaki był plan to sobie poszukajcie kilka dni wcześniejpodobnie jak i indeksy z hameryki
to ze zasieg na upartego jest 12800... cos wg mnie 75fx-technik pisze:Przecież jest prostszy sposób.
Jak XAB zaczyna kupować DAX30, to spokojnie można grać S na szczytach!
I, jak mi będziesz wstawiał włoskie buty, to od razu pokazuję jakie mam na myśli: -- Dodano: 13 lis 2017, 16:02 --fx-technik pisze:Formacja włoskiego buta...majkel79 pisze:Dax zgodnie z planem a jaki był plan to sobie poszukajcie kilka dni wcześniejpodobnie jak i indeksy z hameryki
No to robisz coś, co nie ma sensu.XAB pisze:to ze zasieg na upartego jest 12800... cos wg mnie 75fx-technik pisze:Przecież jest prostszy sposób.
to jest wliczone w koszta ha ha ha dlatego zawsze zaczynam bardzo delikutasnie i szybko tne na podbiciu ale juz lke zostawiam
i napierdala dalej w dółfx-technik pisze:Formacja włoskiego buta...majkel79 pisze:Dax zgodnie z planem a jaki był plan to sobie poszukajcie kilka dni wcześniejpodobnie jak i indeksy z hameryki
Dadas zamów żonie na Mikołajkifx-technik pisze:I, jak mi będziesz wstawiał włoskie buty, to od razu pokazuję jakie mam na myśli: -- Dodano: 13 lis 2017, 16:02 --fx-technik pisze:Formacja włoskiego buta...majkel79 pisze:Dax zgodnie z planem a jaki był plan to sobie poszukajcie kilka dni wcześniejpodobnie jak i indeksy z hameryki
No to robisz coś, co nie ma sensu.XAB pisze:to ze zasieg na upartego jest 12800... cos wg mnie 75fx-technik pisze:Przecież jest prostszy sposób.
to jest wliczone w koszta ha ha ha dlatego zawsze zaczynam bardzo delikutasnie i szybko tne na podbiciu ale juz lke zostawiam
Po co kupować, gdy spada?
w tej branzy jest tak co malo kto zauwaza ze bylo 13000 i nizej ale bylo juz tez podbivie do 13015XAB pisze:to ze zasieg na upartego jest 12800... cos wg mnie 75fx-technik pisze:Przecież jest prostszy sposób.
zapomniałemfx-technik pisze:Butów w prezencie się nie kupuje!!!