XAB pisze:w tym biznesie to widze co druga osoba noze lapac uwielbia
przynajmniej ja w zasadzie dzis z pradem
kermit ja tez znow lka na ujku

XAB pisze:w tym biznesie to widze co druga osoba noze lapac uwielbia
przynajmniej ja w zasadzie dzis z pradem
kermit ja tez znow lka na ujku
Zrobili klasyczną korektę pędzącą 1:1. Ja liczyłem na jeszcze jedną cofkę i gartleya, no ale trudno. Teraz teoretycznie idze fala 3. Przystanek myślę, że przy 113, a docelowy zasięg 112.700leechang pisze:Kiedyś pewnie brałbym tutaj L.... dzisiaj zdecydowanie S...
CYCUU pisze:
Zrobili klasyczną korektę pędzącą 1:1. Ja liczyłem na jeszcze jedną cofkę i gartleya, no ale trudno. Teraz teoretycznie idze fala 3. Przystanek myślę, że przy 113, a docelowy zasięg 112.700
SL to pomysł brokerów, żeby ludzie traciliTomasz196407 pisze:to tak piszecie o tych pozycjach z sl jak tu jeden sie przyznał że nawet nie zauważył ze gra na demo i w sumie to mu wisi czy ma elke czy nie i to zarabia dopiero jak przeszedł na real to zaczął sie zastanawiać że sl to raczej << od tp bo inaczej to w zasadzie po co ten sl
taaa, ...TsunamiPL pisze:SL to pomysł brokerów, żeby ludzie traciliTomasz196407 pisze:to tak piszecie o tych pozycjach z sl jak tu jeden sie przyznał że nawet nie zauważył ze gra na demo i w sumie to mu wisi czy ma elke czy nie i to zarabia dopiero jak przeszedł na real to zaczął sie zastanawiać że sl to raczej << od tp bo inaczej to w zasadzie po co ten sl